пајама кигуруми

Кигуруми, ако се преведе буквално са јапанског,звучи као "лутка раста". Ове необичне и смешне пиџаме кигурума често се могу видети код умјетника који приказују разне животиње из бајки, карикатура и аниме.

Јапанци су отишли ​​још даље, и онипосебан тренд у моди, који пиџама користи као свакодневну одећу. Код нас кигуруми превише брзо освајају популарност међу младима. Јапански пиџаме кигуруми ће бити добар поклон за необичну личност.

Како одабрати Кигуруми?

Често пиџаме су повезане са спавањеми топло одећу. У њему можемо провести цео викенд код куће. Али дизајнери из Јапана су одлучили да такав банални сет треба да буде разноврсан и као резултат тога појављују се пиџаме кигуруми на светлости.

Име је необично, али изглед такве пиџамеВрло смешно. Избором женске пижаме од кигурума, потребно је обратити пажњу на тканину из којег је направљена. Обично је велур или руно, а ту су и пиџаме од велосхофта и полиестера. Квалитет је важан, јер како добро се одабере материјал зависиће од ваше удобности када носите пижаме. Тканина би требала бити пријатна за кожу. И, наравно, обратите пажњу на раст.

Жене кигуруми су добре јер се могу носитикао пиџаме на голом тијелу, али се такођер могу носити над одјећом како би постали топлији. Па, ако имате костим или пиџамску забаву, онда је ова ствар неопходна.

Шта су кигуруми?

Таква пижама су направљена за дјецу и дјецуза одрасле. И сваки од њих изгледа веома смешно. Али у свему постоји једна заједничка имовина: ако су пижаме сјећане квалитативно, онда је врло угодно, у таквој хаљини је сјајно што се вечерас сједи у књизи или се лепо проведи код куће.

Кигуруми за девојчице су шивани у облику комбинезона,имају слободан реп. Таква одећа нужно има капуљачу, која приказује смешно лице животиње. Обично су животиње приказане у стилу аниме и имају огромне љубазне очи.

Постоје две врсте таквих пиџама у резу, један одкоја може бити дугачка, пуна дужина, са панталонама и рукавима. Али постоје и опције, направљене у облику малих шортса и са кратким, неколико центиметара, рукавима.

модни трендови

У свакој одећи постоје модерни трендови и ова пижама,наравно, није изузетак. Пиџаме кигуруми на слици једнорога за девојке су, заједно са имиџом лемур, најмодерније. А у прилог чињеници да су такве ствари популарне, можете гледати све фестивале кигурума у ​​Јапану, као иу Канади и Америци. На крају крајева, ова одећа може лако да вас претвори у медвједа или слатког пингвина и може вам учинити смешну зебру или смешан диносаурус.

Необична употреба

Шта још можете рећи о кигурумима? То је оно што су пиџаме заиста почеле да користе веома необично. Сада је ово тренд скијалишта, гдје се носи на топлом одело или одећу за сновбоард. А таква одећа, због својих својстава за задржавање топлоте, служи као одличан додатак обавезном постављеном на спусту.

Једна особа у овој форми изгледа смешно, али група сновбоардера у кигурумима, који се шетају дуж падине - спектакуларно очаравајуће. Такво порекло доноси осмех за све оне око себе и подиже расположење дуго времена.

За разне фестивале и забаве такве пиџаметакође су незаменљиви, јер су у стању да брзо креирају праву слику. Можете изгледати играшно и слатко, али се такође може доказати тако што ћете обузети застрашујуће (у мери у којој је, наравно) тигар.

пајама кигуруми1

пајама кигуруми2

пајамас кигуруми3

пајамас кигуруми4

пајамас кигуруми5

пајама кигуруми6

пајамас кигуруми7

пајамас кигуруми8

пајама кигуруми9