Већина нас ретко има дана одмора,када не можете да бринете о томе шта спавате на послу. У овом периоду само желите да ништа не учините: ходите у својој одећи, тако пријатан и топли, гледајте своју омиљену ТВ серију или одсекајте да бисте прочитали књигу којој све руке неће доћи. Што се тиче опреме, где можете да се шалите око стана, знајући да је угодно и истовремено привлачно, онда ће у таквим случајевима, као никад раније, направити пиџамо одело са џепом на папу. Овај други, иначе, створен је искључиво на одраслим моделима, и препоручује се да оде такву одећу за спавање онима који желе да се спусте у свет страсти са својим партнером пре него што заспи. Овакве пиџаме су једноделни одијело с панталонама и јакна са дугим рукавима. Прво и најважније, вреди напоменути да савремени произвођачи стварају комбинезоне у таквој врсти боја и са разним лијепим детаљима који је, видевши их, немогуће купити пар.

пиџаме у цјелини са џепом на папу11

Карактеристике женских пижама, комбинезона са џепом на папе

Најинтересантније је то што је на почетку таква одећаје створена за децу која ноћно воле бацити ћебе. И зато што је тело мале чуда било увек топло, талентовани дизајнери су развили пиџаме, комбинезоне, украшавајући га свим врстама обрасца, сликама ликова цртаних филмова.

У сваком од нас живи мало дете. Не тако давно, кинески дизајнери су издали колекцију кућне одеће, која није ништа друго до пиџама одеће у облику животиње. На првом месту, новој девојци су се допало таквој новини која не оклева да нагласи своје детињско расположење. Штавише, овај комбиновани пајама-јумпсуит са џепом на папе и без њега добио је одвојено име - кигуруми. Иначе, на јапанском значи мекана играчка.

Главна одлика овог кућног оделату је оно из које се шире. Дакле, у креирању кигурума користите флееце и полиестер. Флееце - врло мекана и мекана тканина, која може учинити добру конкуренцију природне вуне. Његова несумњиву предност над другима су његова својства од влаге. Осим тога, у рукавој пижами, тело ће увек дишати и осећати се веома угодно.

Као што знате, одећа од флис је невероватно топла, па стога, када се хладно вријеме изван прозора може безбедно ходати по кући без страха од замрзавања.

Из полиестера створите пиџаме, комбинезоне, рецимопа, једноставна опција, за пролеће или јесен. Вреди напоменути да неки смрчеви носи ову одећу за партије, и тако покушавају да се издвоје од гомиле.

Брига за одрасле пиџаме-јумпсу са џепом на папе

У погледу бриге о таквим производима, онда, акожелимо да слатка пиџама јумпсуит служи више од једне сезоне, боље је ручно да је оперемо у хладној води. Наравно, немојте се сматрати за злочин, нешто страшно, ако сте грешком бацили ову домаћу одећу у машину за прање веша. Најважније је да не користите температуру изнад 40 степени и не додате избељиваче од хлора.

Важна нијанса је сушење комбинезона. Зато га не осушите у машини за прање веша, на батерији или грејачу. Довољно је лепо да се пиџама распрши, објеси га на платнену жицу и након неког времена не само да се исуше, већ ће добити и оригинални беспријекорни изглед.

Поред тога, важно је запамтити квалитет кућекостим биће на висини, ако после прања ствар не стисне или не пегне. Не држите најбоље на полици, напуњене другим стилским стварима, али на вјешалицама, без заборављања пижаме, рашири се.

пиџаме у целини са џепом на папу1

пиџаме комбинезони са џепом на папу2

пиџаме комбинезони са џепом на папу3

пиџаме комбинезони са џепом на папу4

пиџаме у цјелини са џепом на папу10

пиџаме комбинезони са џепом на папу6

пиџаме комбинезони са џепом на папу7

пиџаме комбинезони са џеповима на папу8

пиџаме у целости са џепом на папу9