пиџаме једнорог

Од самог детињства, свако од нас је желео барза тренутак, наћиће се у бајци, у фантастичном свету, у којем сви ови снови оживљавају, нереално постаје стварност. И нека скептици кажу да је немогуће, да је глупо трошити своје време на нешто што никада неће постати стварност. Они који и даље верују да се чак и најобичнији дан могу претворити у магију, знају: то толико захтева. Бајка се састоји од малих ствари, а једна од његових компоненти може постати обична одећа. Нарочито ако је пиџаме са сликом слатког једнорога, самог бића који може да испуни чак и најкасније жеље.

Женске пиџаме-јумпсуит "Уницорн" или кигуруми

У почетку је невероватно лепа одећа за спавањеслика ваших омиљених карикатура карактера је направљена за децу. Не тако давно, свет је видео кигуруме, одело у пуној величини које може служити као пиџаме и одећа. Најинтересантније је то што се у Јапану у таквој одећи многи не оклевају појавити на улици. Поред тога, организоване су и партије, од којих је кода за облачење смешна пижама.

Најважнија ствар у овом свеукупном је то у томене само топло, угодно, већ и осећате се атрактивним. Дакле, ако у неочекиваном тренутку неко дође код вас, не треба да трчите око стана у потрази за погодним састанком за пријатеље одеће. На теби ћеш бити најслађа пиџамна костимица у облику једнороса, чија лепота не може изазвати осмех, чак и од самог уморног човека.

Мале нијансе

За данас, оно што се нећете срестипиџама-единорог: и испупчен стомак, а са великим ушима, и велики меки рог на хауби. Све ово, наравно, додаје посебан шарм одећу, али је почео да спава у то није баш згодно. Дајући предност одело, важно је имати на уму да је мало вероватно да ћеш спавати мирно, па пиџама "Уницорн" са било којом тродимензионални детаље како најбоље да носи кући одећу.

Ако вам се заиста допадају уобичајене пижаме, које се састоје од панталона и џемпера, који су украшени ситним сликама бајковог коња, онда вам то не спречава да заспите.

Важно је запамтити тачан избор материјала, одкоји је креирао одећу за спавање. Пре свега, то би требало да буде природно ткиво, због чега кожа неће сврабити, а тело ће моћи да дише. Ако је композиција синтетика, онда његов садржај не би требало да прелази 15%.

пиџаме уницорн1

пиџаме уницорн2

пајама уницорн3

пиџаме уницорн4

пајама уницорн5

пајама уницорн6

пиџаме уницорн7

пиџаме уницорн8

пајама уницорн9