панда пајама

Јапан нам је дошао не само са кимоно, чајомсвечаности и предивних дела Хаиао Мииазаки. Кигуруми - костиме животиња и ликова цртача - постали су необично популарни у европским земљама. А пајама панда је вероватно најпопуларнија од њих.

Шта је то?

Кигуруми у Јапану се односи на умјетнике умешанепуни костим карактера или звери. Често су привучени да раде са децом у великим трговачким центрима, презентацијама у тематским парковима и аниме фестивалима. Сама одела се зове исто као и уметник.

Већ смо почели да користимо Кигуруми као пижаме. Првобитно није требао. Само ходајући на улици у тако неподобном и навикнути на дивну и смешну улогу слатке мале звери - стварно желите. Зато су их прилагодили за одећу.

Кигуруми изгледају као комбинезон с капуљачом, на којој се налазе очи и уши. Иза слатке и додирне репне шавове. Карактеристике

Панда одело панде је добро за својемултифункционалност. У њој можете радити кућне послове (за ово морате одабрати не превише волуминозне опције), спавати или само лежати испред телевизора.

Готово све флисне одеће се производе -пријатан, мекан и топли материјал. Са овим је повезана још једна предност - у зимским хладним периодима биће посебно угодно и топло. Руно се лепо понаша када пере, ствар оставља нови изглед дуго времена. Одело је погодно причвршћено испред зиппера или дугмића.

модел

Варијанте животињских одела су огромне. Неке од најпопуларнијих: пиџаме у облику панде роиал (беле и црне) или црвене панде. Последње, због чињенице да панда сама по себи није уобичајена у нашој клими, многи се често збуњују са ракуном или лисицом.

Обично кигуруми изгледају као комбинезон, али за удобност кућне употребе, произвођачи их издају у облику сета: панталоне и јакна на змији са капуљачом.

Летња верзија - комбинезони - пиџаме панда танке руно. Овај модел има кратке панталоне-шорц изнад колена и кратки рукав. И, наравно, капуљача.

За целу породицу

Због ненавадне популарности, Кигуруми можепронаћи за све. Женска пајама панда - одлична за поклон за пријатеља или сестре. Скоро сви модели иду као унисек - погодни за мушкарце и жене. Разлика може бити у додатним побољшањима модела (на пример, срца на коленима). Посебно лијепо погледати пиџаме за дјецу.

панда панда1

панда панда2

панда панда3

панда панда4

панда панда 5

панда панда 6

панда панда7

панда панда 8

панда панда9