Комбинезони пиџаме

Живот модерних девојака је толико динамичан,пун догађаја и важних ствари, да нема потребе да сањате о слободном времену. У оним ретким часовима када можете себи приуштити да се опустите на кревету, узимајући с вама омиљену књигу или магазин, желите се угодно осјећати. А за ово нам не треба само одговарајуће окружење, већ и удобна кућна одећа. Наравно, тренерка или хаљина је практична, али такође желите да изгледате атрактивно код куће. Одлично решење може бити пижама, комбинезон за одрасле, у коме не можете спавати, већ и провести слободно време. То је једноделни клизач са дугим ногама и рукавима. Ове пиџаме могу бити причвршћене помоћу затварача или дугмади. Већина модела има дубоку капу са вучним крисом, као и неколико пространих џепова.

Брилијантан - то је лако!

Ова врста одеће за спавање на почеткудизајниран за децу, данас је изабран мајке који су забринути шта ноћ бацање и окретање дете може да баци деку, и комбинезони да покрије груди и леђа, неће дозволити да замрзне. Зашто не би позајмљивали ову идеју, допуњавали гардеробу одраслих са тако практичним стварима? По први пут је таква одлука дошла на челу кинеских дизајнера. Са својом лаганом руком, домаће пиџаме, комбинезоне у облику животиња, такође су произведене за девојчице. Запамтите име пиџама-одело (или, како их називају, "животиња" пиџама), лако - Кигуруми. Свакодневно се повећава популарност ове оригиналне одеће за спавање. Нарочито се Кигуруми заљубио у тинејџерке. Фунни Литтле животиње, у којима је лако да се развију, носи пиџаму, комбинезони, показао толико популаран да је изван спаваће собе. Данас, девојке у тим хаљинама се може видети на журку, а неки су чак спремни да парадирати у пиџамама, одговара градске улице. Бригхт пиџама-одело тако необично да чак и када се гледа на фото оригиналан интерес. И желим да напунем гардеробу са овом елегантном и практичном новином! Овај удобну одећу да помогне ослободити од досадних плетене блузе, чарапе, испруженим џемпере и тренерци, који су обично код куће. Памук, фланел, флееце пиџаме, комбинезони - а добро наспавати и пуни позитивних емоција доколице.

Изабрати топлу женску пижаму која никад нијеће изазвати проблеме ноћу, чак и ако у сну коју бацате, девојке, наравно, руководе сопственим преференцама. Ако се избор боја и материјала пижамских одела може заснивати на личном укусу, онда је његов квалитет, тачност шавова и резова апсолутне фигуре. Чак и најсмодернија пижама, чији квалитет не задовољава стандарде, неће бити у стању да својим власнику обезбеди одговарајући ниво удобности.

Пиџаме укупно 1

Пиџаме укупно2

Пиџаме укупно3

Пиџаме укупно4

Пиџаме укупно5

Пиџаме укупно 6

Важне нијансе

Смешан пајама-јумпсуит са ушима, роговима иличешаљ на капуљачи, биће одлична алтернатива свакодневној одећи, али спавање у њему није превише практично, јер ће сваки додатни детаљ (а у кигурумима има много) изазвати неугодност. Поред тога, у таквим моделима, на предњој страни се шири дугачак зиппер, што такође не указује на погодност, у случају одеће за спавање. Ако планирате да користите своју пижаму у праву сврху, вредно је изабрати лаконски модел са притиском на дугме у пределу врата. Често се ове пиџаме, комбинезони издају у једној величини једне величине, па се не препоручује куповина производа без монтаже. И превише широка, сувише уска варијанта - није најбоља одлука.

Пиџаме укупно7

Пиџаме укупно8

Пиџаме укупно9

Пиџаме укупно 10

Пиџаме укупно11

Пиџаме укупно12

Пиџаме укупно3

Пиџаме укупно4

Пиџаме укупно 15