свилену кошуљу

Свиленка женска кошуља - елегантна, лијепа и елегантнаИзузетна ствар која вам омогућава да се код куће осећате као краљица. Није за ништа што племенити људи из прошлих векова изабрали свилу - изгледа укусно, улијеш у светлост, а ријечи "нежна као свила", чврсто уграђена у наше животе, кажу да се ова љепота комбинује са комфором.

Свилена ноћна гарнитура - предности и слабости

Свиленкаста мајица, без обзира колико је добра на први поглед, има не само предности, већ и мане. Ако одлучите да ажурирате своју кућну гардеробу, обратите пажњу на чињеницу да:

  • Лепота свилене кошуље је томатеријал одражава честице светлости, како у полумјесецу тако иу јаком светлу, али у исто време свила брзо бори, а самим тим и ткање црева ће ударити у очи након првог сна у кошуљи;
  • свила је лаган и нежан материјал који се одржава кул, па зато је у љето важно, ау хладној сезони може недостајати топлота;
  • свила се практично не протеже, па стога, ако изаберете уску ноћницу, она може бити густа.

Одаберите ноћну рукавицу свиле

Избор ноћне одеће је веома важно, јер удобност током сна зависи од тога како ће се следећи дан провести.

Свилене кошуље за нокте

Дугачке свилене кошуље ће помоћи у креирањумистериозна слика, а ако су допуњена високим резом, онда ће то бити слика фаталне даме. Дуга ноћна јакна, посебно свила, можда неће бити удобна током сна због крутости кретања.

Кратке ноћи свилене кошуље су погоднија опција, али не и спектакуларне као и дугачке.

Боје свилених женских ноћних снопова

Ночна одјећа израђена од природне свиле брзо се затеже и није толико приметна, боље је изабрати не монофоничне, већ живописне производе.

Јединствене ноћне сенке изгледају сензуално и луксузно. Посебно ако је црвена, црна, лила или ружичаста кошуља.

Декор женских свилених кошуља

Чипка је пријатељ свиле, ако моделу нема помоцности и страствене ноте. Отворен рад се увек добро уклапа са сатеном и свилом, без обзира да ли је то хаљина или ноћна тура.

Ако је ноћни сарник купљен као декоративан предмет, онда се може украшити пухом или рхинестонес.

Силк Схирт 1

Силк Схирт 2

Силк Схирт 3

Силк Схирт 4

Свилена мајица 5

Силк Схирт 6

Силк Схирт 7

Силк Схирт 8

Силк Схирт 9