Женске ски јакне

Да нађем одговарајућу женску скупљу јакнувредно је приступити врло одговорно, јер је овој ствари додијељен прилично велики функционалан. У овом случају, мало је вероватно да модерна мода неће водити лични захтеви и преференције у погледу боје и стила. Зато је неопходно пронаћи оно што се назива два у једном: квалитетна и елегантна ствар за дуго очекивано скијање.

Параметар квалитета и стила женског ски јакна

Дакле, вреди поменути карактеристике квалитета, које треба узети у обзир при избору скијашких јакница. Они укључују параметре као што су:

  • максимална минус температура;
  • присуство рефлектора;
  • отпорност на воду;
  • топлотни изолатори;
  • џепови, причвршћивачи, папуче, велур;
  • расположивост капуљача.

Што се тиче дизајнирања зимских скијашких јакница,тада до радости активних девојчица модних дизајнера покушали су чак и на планинским падинама да се дјевојке осећају не само удобно, већ и стилско. Норвешка тема шаблона са јеленима, сјајним контрастним бојама и успешним моделима према резу - то је оно што карактерише овај важан атрибут опреме за активну зимску рекреацију.

Женска јакна за марке

Заустављање детаљније о одећи компаније за скијање, не можете напоменути неке од најпопуларнијих марки:

  1. Ски јакна Волкл Ово је врло квалитетан производ, у којем већ постојирефлектори се шишу. Може се носити не само у планинама, већ иу градским зимским условима. У овом случају, у таквој јакни, никакав пиерцинг ветар или јак минус је страшан.
  2. Снов Ски Јацкет ће стати на мраз на минус 25 степени. Међу предности је причвршћивач са зипом, дугметом и чичак траком за максималну заштиту од вјетра, пуно дршка за причвршћивање са рефлексијом свјетлости и импрегнацијом влаге, као и капуљачом.
  3. Ски јакна Саломон воли активне девојке са сукњом за заштиту од снег и подесивом капуљачом са манжетном.
  4. Ски јакна Цолмар сјепљена из мембранске тканине с трослојном изолацијом. Има такве важне карактеристике као што су водонепропусност и пропустљивост на паро.

Женске ски јакне 1

Женске ски јакне 2

Женске ски јакне 3

Женске ски јакне 4

Женске ски јакне 5

Женске ски јакне 6

Женске ски јакне 7

Женске ски јакне 8

Женске ски јакне 9