Лето, можда, је најуспешније време за реализацијуваше идеје и слике. У лето смо трансформисани, кожа стиче лепу бронзу хладу, свеж изглед и можемо сигурно експериментисати са различитим одјећама, бојама и, наравно, са орнаментима.

Прекрасан украс љети ће бити комплетиморски стил. И можете купити такве ствари спремне и можете их сами направити. Мајсторске наставе о изради орнамената на маринској теми су многе, изаберите нешто са чим ћете се сигурно носити, а резултат ће вас задовољити и ви и остали.

Наутичка декорација 1

Накит у морском стилу 2

Украсни украси у морском стилу 3

Украсне од морских бисера

Бисер се одувек сматрао веома ефикасним минералимаи била је омиљена врста накита краљевске породице. Бисерна огрлица би требало да буде у арсеналу сваке девојке, изгледа одлично са класичном црном вечером или коктел хаљином. Наруквице и бисерне наушнице, у комбинацији са белим металом, такође ће постати достојан украс вашег имиџа.

Накит у морском стилу 4

Накит у морском стилу 5

Поморски декорације 6

Морски декорације 7

Украсни украси у морском стилу 8

Украсни предмети у наутичком стилу 9

Сеасхелл Орнаментс

Украсне од морске шкољке могу бити апсолутноразличити типови - само шкољке, шкољке у комбинацији са коралима, перлама, перлама или украсним камењем, мајсторова машта тешко може бити ограничена. Декорација од шкољки стилски изгледа с лаганом одјећом од природних тканина светлих боја, као и од платнених хаљина. На врхунцу лета, можете себи приуштити перле од сјајних вишебојних шкољки, нагласити свој тањир и савршено се уклапати у слику.

Идите на одмор, не заборавите да узмете с ваманеколико украса на тему мора, неће заузимати пуно простора, али незаборавне фотографије након одмора остају заувек. Ако једете да се одморите на мору, онда сигурно допуните колекцију накита са пар производа од морских плодова.

Накит у морском стилу 10

Наутичка декорација 11

Наутичка декорација 12