Капут у стилу хатри

Позната глумица педесетих и једна од најлепшихЖене двадесетог века, Одри Хепбурн, која је већ усред своје звездане каријере, препозната је као трендова. И не изненађујуће. На крају крајева, елеганција, префињеност и високи осјећај Аудреи стила могу бити само завидни. Сваки пут, одлазак на камеру или само за породичну шетњу, Хепбурн је изненадила своје обожавалце са доследношћу хаљина, али истовремено и оригиналност и индивидуалност приступа стварању слика. Једна од најпопуларнијих предмета гардеробе Аудреи Хепбурн су јој капути, који за многе дизајнере и даље сматрају модел успешног модела. Треба напоменути да су стилови глумице глумице, од којих су биле три врсте, већ дуго легализоване као сопствени стил. Стога, до данас, многе жене моде често траже капуте у стилу Аудреи Хепбурн.

Модел капут Аудреи Хепбурн

Најпознатији модел је стилскинаранџасти капут Аудреи Хепбурн. Има прилично удобан, прецизан, лаган копч и дужина колена, што вам омогућава да га комбинујете било којом цасуалном одећом.

Она је најелегантнија Аудреи ХепбурнКапут, који је углавном био намењен за путовања и излете. Заиста, овај модел има лепу силуету приликом снимања, а крак је направљен у облику звона, који савршено наглашава женственост.

Најновији приказ Аудреиовог капутаХепбурн је довољно једноставан. Многи стилисти сматрају овај стил невиним и удобним. Једноставно причвршћивање великих дугмића и лагано уклапање сечења савршено су за свакодневно ношење и слободно време.

Између осталог, желим обратити пажњу,сви цоатс Одри Хепберн има дужине миди и краћи рукав. Чувени стил лого 50с носили мантиле у вези са дугим рукавицама и често допуњују слику преузимања капе.

До данас, капут у стилу Аудреи Хепбурн,наравно, мало измењено. Стилисти такође приказују краће стилове и занимљива решења у копчама. Међутим, строго се одржавају основни захтеви за моделе премаза. Увек су двоструке полице, велике дугмад и равна огрлица или стоецхка.

капут у стилу хипије 1

капут у стилу хипија 2

капут у стилу хипија 3

капут у стилу хипија 4

капут у стилу хипије 5

капут у стилу хипија 6

капут у стилу хипија 7

капут у стилу хипи 8

капут у стилу хипи 9