са чиме носити беж печат

Беиге пете ципеле у класичном дизајну -Модерна алтернатива црно-белим моделима. Данас су ове ципеле много популарније и кориштене, као у свакодневном, пословном и вечерњем начину. У многим првим асоцијацијама са беж ципелама на пети појављују се модели француског дизајнера Цхристиана Лабутена. Управо тај стил и његови аналоги постају тренд последњих сезона. Међутим, важно питање остаје са оним што носити беж ципеле на пети.

Модне слике са бежичним штиклама

До сада је разматрана боја гола голаједна од најмодернијих боја у одјећи и обућама, активно гурајући напред на универзалне класичне нијансе. Међутим, велики недостатак је чињеница да беж боје није увек могуће у једном или другом облику. А у случају ципела на пети природне боје стриктно се заснивају на препорукама стилиста.

Беж ципеле и црне хаљине. Разматра се једна од најмодернијих комбинацијаКласичне ципеле у пуном колору са монофоничном црном хаљином. Овај ансамбл је погодан за вечерње хаљине, а за свакодневни лук. Међутим, вреди запамтити да је у овом случају боље одабрати беж ципеле на платформи и пете или моделе на широкој четвртој ципелици.

са чиме носити беж пете ципеле1

са чиме носити беж пете2

са чиме носити беж пете3

Беж ципеле и фармерке. Комбинација гола и деним панталона је модернатренд модерне женске моде. У овом случају, модел фармерки у овом случају одговара свима - дечаку, класичном, мршавом и другом. Али беж бојење је боље изабрати у моделу класичног чамца са високим штиклама.

са чиме носити беж ципеле високе пете4

са чиме носити беж пете ципеле5

са чиме носити беж ципеле високе пете6

Беж ципеле у сјајном луку. Ако изаберете сјајну ормар за контрастБеж ципеле ће бити одлична основа, која неће привући пажњу. Дакле, цео нагласак биће на стилској одећи. Због тога, беж ципеле могу изабрати било који стил као ниску питу, и шницлу или широку цев.

са чиме носити беж пете ципеле7

са чиме носити беж пете ципеле8

са чиме носити беж ципеле високе пете9