Ципеле у црвену хаљину

Црвена је боја страсти. Ова боја привлачи пажњу мушкараца више него други. Сви знају да ако је жена обучена у црвену хаљину, она не може остати непримећена. Црвена хаљина изазива мешовита осећања у супротном полу: дивљење и стидљивост, страх и привлачност. Међутим, како би се направио такав утисак, цела слика жене треба издржати један ритам. Прво се тиче ципела. Није свака хаљина погодна за црвену хаљину. Због тога, модна би требало да приступи овом проблему с пуно озбиљности.

Које ципеле иду у црвену хаљину?

Упркос најновијим модним захтевима да буду светлии сочни, такав елемент гардеробе, попут црвене хаљине не прихвата друге нагласке на слици. Према томе, стилисти не препоручују бирање под црвеном обућом светле ципеле. Једино добро решење у овом случају биће ципеле црвене боје. Међутим, неопходно је изабрати ципеле тако да њихова боја представља исту нијансу са хаљином.

Најнепозљивија опција ће бити црне ципеле у комбинацији са црвеном хаљином. Црна боја истовремено и не оптерећујућа, а не избледела, што је идеално за слику жене у црвеној боји.

Ципеле до црвене хаљине 4

Ципеле до црвене хаљине 5

Ципеле до црвене хаљине 6

Лијепо погледајте с црвеним хаљинамаЧамци. Али, за разлику од црне, класична бела боја не може бити присутна само на ципелама. Барем је боље да не дозволите такву опцију. Избор црвене хаљине са белим елементима: уметци, дугмад, огрлица. Ако то није могуће, додајте бијелу боју на слику користећи додатну опрему. Чак и бела маникир је погодна.

И још једна добра комбинација, по мишљењустилиста, сматра се црвеном хаљином и беж ципелама. Насупрот томе, бела беж је мирнија и мање привлачна, што вам омогућава да не допуњујете слику ципелама ове боје са другим додацима. Према дизајнерима, беж ципеле могу успешно заменити беле са овом оутфитом.

Ципеле до црвене хаљине 1

ципеле до црвене хаљине 2

Ципеле до црвене хаљине 3

Ципеле до црвене хаљине 7

ципеле до црвене хаљине 8

Ципеле до црвене хаљине 9

ципеле до црвене хаљине 10

ципеле до црвене хаљине 12