Средином јесени, када се природа облаже светломбојите, дошли су такви моменат у животу који желите да ухватите на овој прекрасној позадини. А у овом случају, јесење породичне фотографије можете бити одлично решење. Захваљујући таквом догађају, можете направити необичне, лепе и чак и креативне фотографије вашег проводног времена. На крају крајева, шта би могло бити боље него одмор на природу целе породице? Хрушење лишћа под ногама и звучни дечији смех су способни да дају морје позитивних емоција, а резултујући снимци ће сачувати ове тренутке у многим годинама.

јесење породичне фотографије 1

јесење породичне фотографије 2

јесење породичне фотографије 3

Породична фотографија сесије на јесен на природу

Идеје за масовну стрелу, довољносамо имају жељу и показују машту. Наравно, главна декорација већине слика биће јесенски листови. Њихова шлага ће поставити право расположење, а ватрена црвена нијанса ће дати фотографије романтичним и осећањима породичне топлине. После неколико портретних снимака, можете мало пишати, бацати лишће у друге, сакупљати их у купу или играти испод листопадне кише. Деца могу сакупљати хербаријум и дати букет мојој мајци. Нарочито ова сесија фотографија ће задовољити децу, а такве фотографије ће бити емоционалне и веселе.

Такође можете организирати мали пикник наприрода. Па, да нико не омета твоју идилу, онда ће јесење породичне фотографије у шуми бити одлична опција. Пошто реквизити могу служити различите плодове, сакупљене у корпи, доброте у облику врућег чаја и пите и вела или топлог ћебе. Па, да би се деца забављала, тата би требао да вежбају плућа, дувајући сапунице са сапуном. И, наравно, овај пут треба провести у веселој атмосфери, пружајући једни другима радост, осмех и пажњу.

Јер је јесен повезан са медитацијом иснова, породична фотокопија у парку уз коришћење различитих сценографија биће одлично решење. Декорисање дрвећа са минијатурним кућама за птице и подизање тематског натписа, можете направити одличне фотографије заједница, импрегниране топлином и љубавом једни за друге. Али да додирнути додир и романтику помажу у осамљеном месту, на пример, мосту преко једне мале ријеке или клупе.

Па, ако одлучите да само ходати по породици је "злата" на улицама, неколико незаборавних снимака ће додати на свој породични албум топлу и пријатне успомене.

фотографија јесење породичне фотографије 4

јесење породичне фотографије 5

јесење породичне фотографије 6

јесење породичне фотографије 7

јесење породичне фотографије 8

јесење породичне фотографије 9

јесење породичне фотографске сесије 10

јесење породичне фотографије 11

јесење породичне фотографије фотографија 12