Веддинг фото пуцати на мору

Море и плаже су одлично местоза фотографисање паре у љубави. Зато идеја о сјени венчања на мору није неуобичајена. Али то не значи да треба напустити идеју о фотографији на мору заједно са својом вољеном само зато што није оригиналан. Ако приступите процесу организовања пуцњава са маштом, размислите о завери, онда ће оквири бити креативни, испуњени романтиком и нежност.

Идеје за снимање

Вјенчање фотографија сесије на мору сугерише да уоквир ће бити само младенци и, наравно, море. Пронађите део обале, где случајни пролазници не лутају. У принципу, посебни атрибути нису предуслов, али у неким случајевима се не могу диспензирати. Ако сте љубитељ ретро стила, онда узмите са собом да сликате старомодан бицикл, чипка чипка или читав ризницу. Оштри балони, папирне заставице, светиљке и други фестиви атрибути ће дати снимке особљу. Можете организирати импровизовану вечеру на плажи, за коју вам не требају столице или посуђе. Боца шампањца и корпа од воћа ће створити најромантичнију атмосферу, која је током вјенчаних сесија фотографије толико потребна.

А шта је са нестандардним приступом венчању?хаљине? Купаћи костим и вео - одлично решење за плажу, а ципеле уопште вам није потребно. А младожења може имати довољно купаоница и лептира. Користите све што вас окружује - камење камења, гњечене гране дрвећа које расте близу ивице мора, клисуре и пећине. Ови детаљи омогућавају фотографу да успјешно и необично снима. Али главна ствар је да се усредсредите једни на друге, презентујући да у свету постоје само два срца, тукли су уједно - вашу и вашу вољену особу.

Свадбена фотографија на мору 1

Свадбена фотографија на мору 2

Свадбена фотографија на мору 3

Свадбена фотографија на мору 4

Свадбена фотографија на мору 5

Свадбена фотографија на мору 6

Свадбена фотографија на мору 7

Свадбена фотографија на мору 8

Свадбена фотографија на мору 9