Пролећна фотографија у шуми

Нико неће расправљати с чињеницом да је шумско подручје -ово је одлично место за снимање фотографија, када желите да пробате нову слику када желите да се пензионишете и спојите са природом. Свака сезона је добра на свој начин за фотографисање, а свака сезона има своје чаре. У овом чланку ћемо причати о пролећној фотографији у шуми.

Идеје за пролећну фотографију у шуми

Природа која се пробија од зимског сна јестеОдлична позадина за било коју слику. Међутим, уобичајене позиције могу бити досадне. Да би се сесија фотографија могла извући незаборавно и оригинално, предлажемо следеће идеје:

  1. Често се облачи. Узмите више одјећа, другачије, покушајте на неколико слика. Неће бити сувишно имати реквизите за фотографску сесију - то може бити лепа додатна опрема за хаљину, вијенац на глави, дугачко одијело и све што може помоћи у реализацији ваших идеја.
  2. Посебно обратите пажњу на позе за фотографисање на пролеће. Најуспешнији су: седење или лезање на дневнику; седи на тлу, спајајући ноге; лежећи на тлу, испружене руке.
  3. Изаберите другу позадину за снимање. Можете направити низ рамова на позадини првог зеленог у дугој хаљини са природним шминком и лабавом косом. Избором, на пример, четинарске шуме, можете снимити слику на вампи у црној хаљини и светлом шминком. На ивици шуме међу првим маслачцима ћете изгледати сјајно на романтичан начин и са венијем на глави.

Добија се фотографисање девојчица у шумистварно фантастично, ако подесите позитивни талас. Заборавите све узнемирујуће проблеме на дан снимања, опустите се у средини природе и отворите сву лепоту и женственост испред камере.

Пролећна фотографија у сесији 1

Прољеће фотографисање у шуми 2

Пролећна фотографија у шуми 3

Пролећна фотографија у шуми 4

Пролећна фотографија у шуми 5

Пролећна фотографија у шуми 6

Пролећна фотографија у шуми 7

Пролећна фотографија у шуми 8

Пролећна фотографија у шуми 9