фотографисање у пролеће

Пролећна фотографија у шуми је одличан начинда се приближите природи и покажете своју креативност. Шумски пејзажи доносе фотографије одређеним шармом, романтиком и мистеријом. Поред тога, у шуми можете да правите више "природних" фото сесија са минималном шминком, која изгледа природно и пријатно, а такође укључује занимљиве слике, на пример, шумску вилу или принцезу бајке. Уопште, занимљиве фотографије у шуми се добијају у свако доба године: зими је бајка, током лета - немира живота, у јесен - светле ватрене боје, а на пролеће се испостављају да су фотографије невероватно романтичне и нежне. Погледајмо неке аспекте лепих фото-снимака у шуми да бележимо.

Идеје за фото снимањима у шуми

Фантазијска фотографија у шуми. Свака девојка сања да се спушта у бајку, итематска фото сесија може да помогне. Пробајте на слици вила, нимфе, Принцесс, вештица (зло или добро), сирена, дриад, патуљак ... Главна ствар у изради слике - да покупи леп одело и компетентан. Пошто је шума још увек доминирају зелене боје, можете изабрати хаљину у светлијим бојама, тако да неће уклопити у са укупном шему боја на фотографији, већ га допуњују. Осим тога, могуће је припремити и одговарајуће реквизите - круну, чаробни штапић, котао кључале напитка, малахит сандуку ... Фотографија пуца у бајке стилу можете ограничити искључиво сопствене маште.

Фотографије пуцају у шуми у хаљини. Изненађујуће је што је фотографија у шуми лепаФит вечерња хаљина. Чини се да су шуме и елегантна хаљина потпуно некомпатибилне ствари, али у стварности све је сасвим супротно. Кажу да се супротности привлаче, па је ту - хаљина сијава шуму, показујући све своје дивљач, природност, природност, а шума заузврат нијанси хаљину, наглашавајући своју богату лепоту, богату боју и сјај. За такву фотографску сесију, можете направити изражајнију шминку. На пример, омиљени састав дјевојчица у стилу димних очију, који ће нагласити очи, је савршен. У исто време, нагласак на уснама ће изгледати добро - светло руж за усне ће изгледати добро на фотографији. Али овде је фризура превише пажње није неопходно - идеално погледати лоосе косе или обичне лепиње.

Романтична фотографија у шуми. Ако више волите једноставност, онда можетенаправите фото-снимак ближе природу, природности. Минимална шминка, одећа у светлим бојама - једноставна бела хаљина средње дужине и некомплицирана фризура, као што су лабаве косе или плетенице, идеални су. Таква слика за фотографисање у шуми ће одговарати свака девојка. На фотографијама, нагласак ће бити више на слици него на природу и јединственост особе са њим, што изгледа веома фасцинантно. Овакав план за снимање фотографије за девојку у шуми може се назвати најједноставнијим и не скупљеним у смислу костима и реквизита.

Фотографисање пар у шуми. С обзиром да је прољеће вријеме за љубав и романтику,фотографија у шуми у пролеће може се уредити за заљубљеног пара. Слика за ову фотографију често се бира најједноставнијим - човеком у одијелу и девојком у хаљини, али можете показати већу оригиналност. На пример, занимљиво је гледати фотографије на којима су модели обучени као хипији. Ова слика је оригинална, а поред тога савршено је комбинована са природом, што је важно. Такође је фасцинантно стварати читаве приче у фотографијама. Ово може бити прича о младом саксофонисту и младом ученику, или пар обожавајућих тинејџера који су побегли од куће и тако даље. Овде је све ограничено само вашом маштом.

фотографисање у пролећном опругу 1

фотографисање у пролећном опругу 2

фотографисање у пролеће пролећа 3

фотографисање у пролећном опругу 4

фотографисање у пролеће 5

снимање у пролећном опругу 6

фотографија у шуми у пролеће 7

фотографија у шуми у пролеће 8

фотографија у шуми на пролеће 9