фотографија за две зими

Зима је дивно време, када је све окруженопрекривен белим ћебетом, када природа спава, ово је одлично време за романтичну фотографију. Бијели, меки снег, падајући пахуљице на косу - шта би могло бити романтичније? Ако одлучите да организујете фотографију током зиме, вероватно размишљате о предмету такве фотографске сесије за двоје.

Класичне теме за фотографисање за два

Зимски пикник. Требаће вам ћебе, кошара са сендвичима илимедењак, мандарина или јабука, у једној речи - одредбе. Узмите термос са врућим чајем или кафом, смешне светле шоље и идите на шетњу у парку или врту. За већу ексцентрицност, можете допунити пратњу пикника са самоварима и гомилом овчјих костију, светлу мараму са шаблонима у народном стилу или са пухастим шалом. Обавезно се огрејати, не заборавите на шалове и шешире, као и рукавице. Покушајте да обезбедите да се ваша веша и додатна опрема комбинују у бојама.

Следге анд сновман. Организујте санкање, заједно или заузвратролне једна другу. Слијепајте снежака, бацајте једни друге с снежним лоптицама. Једном речју - забавите се, а камера ће снимити ваше истинске срећне емоције.

Идеје за креативно фотографисање за два

Зимска бајка. Такве теме захтевају пажљиво размишљањеслике за фотографисање за два, тако да је потребно још мало времена за припрему. Али резултат је вредан тога. Можете "пробати" одела Снежане и Дједа Мраза, или Ред Худ и Вука.

Невероватна места. Сигурно постоје нека занимљива места у близинизграде - старе куће, напуштене палате, или чак најчешће шуме, које зими постаје фантастично и позвано. Где друго можете да развијете фантазије о авантурама витеза и његову лепу даму? Само за отелотворење таквих слика потребно је пажљиво размишљати - од одјеће до фризуре и шминке. И проследи бајку!

снимак за зиму 1

снимак за зиму 2

фотографисање за два у зими 3

фото сесија за двоје зими 4

фото-снимак за два зими 5

снимак за зиму 6

фотографија за два у зими 7

фотографија за две зими 8

снимак за зиму 9