Породична фотографија сесије у зимском периоду

Зима је одлично време за породичну фотографију, ине само у удобности унутрашњег ентеријера, већ иу природи. Зимска породична сесија фотографија је одлична прилика да се забавите, забавите, лезите на снегу и играте снежне кости, док снимате најлепше тренутке за породични фото албум.

обука

Породична фотографија на улици у зимском периоду има бројнеКарактеристике. Прво, добро се обучите за време. Лагане хаљине и јесенске ципеле у снежним зглобовима изгледају прилично смешно, а ниједна фотографија неће оправдати дуготрајну прехладу (у најбољем случају). Стога - дефинитивно бити загрејан! Ово је нарочито важно ако се зими планира породична фотографија с дјецом. Не заборавите на додатке за крзно: шешире, рукавице, шалове, слатке чизме с крзненим капутом. За родитеље - топлу вањску одјећу, као и шалове, рукавице или рукавице, шешире са ушима.

Прибор за зимску фотографију

Донесите термос врелим чајем илиКафа, смешне чаше за све чланове породице, нешто за јело (на пример, колачићи или гингербреад, јабуке, тангерине). Дакле, не само да ћете се загрејати, већ ћете моћи да користите и чај у шољицама и одредбама као реквизите за фотографски снимак, који је, несумњиво, веома разноврстан и донијеће додир оригиналности вашим сликама.

За зимску породичну фотографију са децом, можетеИзађите у парк или врт, узимајући сане сенке, ћебад, шаргарепу за снијег нос. Следећа ствар је само за вашу машту - можете скитати децу на санкама, а заједно са њима можете да скатеш заједно да направите сњежака - тада ће вам требати шаргарепа (коју онда можете јести). Играј снежне кости, лежи у снијегу. Замолите члана породице да вас фотографира одозго док правите "снијег анђела".

Једном речју, забави се. А ваши весели смајли и ружичасти образи на фотографијама ће вас дуго подсећати на тај предиван дан.

Породична фотографија у зими 1

породична фотографија у зиму 2

породично фотографисање у зиму 3

породична фотографија у зими 4

Породична фотографија пуцати у зиму 5

Породична фотографија пуца у зиму 6

Породична фотографија пуца у зими 7

Породична фотографија у зими 8

Породична фотографија сесије у зими 9