Планирате зимску фотографију на улици, требатеузмите у обзир све нијансе, изнесите неколико идеја, пронађите одговарајуће место, припремите костиме и инвентар, и, наравно, не заборавите на позове који играју важну улогу у процесу снимања. Неке позиције могу се наћи у галерији фотографија која се налази испод.

снимање на отвореном у позадини 1

фотографисање на отвореном у зимском позиру 2

снимање на отвореном у зимском позиру 3

Фотографије се могу организовати у било које доба године и на било ком месту, али смо изабрали зиму, па ћемо размотрити различите опције за зимско фотографисање.

Зимски снимак на улици за девојке

Зими, поготово када нема ништа, девојка може направити сесију група фотографија, прима од њега пуно забаве и добрих снимака на меморију.

Излазите на улици, прво можете да се заварате,игра снежне кости, направи снежака, који ће деловати као реквизити. Када се загрејате, можете направити оригиналне фотографије постављањем испред фотоапарата. На пример, можете сести с пријатељем близу сњеговић, и обоје га пољубити на образе.

Ако одлучите да организујете појединацну зимуфотографисање на улици, а затим добијање доброг особља, можете наћи неколико слика. То може бити слика Снежане, која ухвати отровну јабуку, злобну сорцересу или неодговарајући Амазон.

Да би постала другачија и лепафотографије, потребно је пронаћи најнапреднија места за зимску фотографију на улици. На пример, то може бити ваше двориште у близини куће са дечијим игралиштем и клупама, где можете такође снимити слику. Можете ходати по парку, сликати на мосту или носити кратку хаљину, чизме високе чапе, шешир са ушним флаповима и позирати у близини зграде цигле.

Али најзанимљивија и спектакуларна зимафотографије се добијају у шуми, а не на улици у граду. Ту је стварно гдје се шетати. Нема пратећих очију, и ту можете поставити бар голих. Наравно, за шумску фотографију боље је имати ауто тако да можете променити одећу, загрејати и унети неопходну опрему.

Као што можете видети, зима је дивно време у години, која се може провести весело и профитабилно.

снимање на отвореном у зимском позиру 4

фотографисање на отвореном у зимском позиру 5

фотографисање на улици у зимском позиру 6

снимање на отвореном у зимском позиру 7

фотографисање на отвореном у зимском позиру 8

фотографисање на улици у зимским месецима износи 9

фотографисање на улици у зимском позиру 10

фотографисање на отвореном у зимској позадини 11

фотографисање на отвореном у зимској позадини 12