Многи парови заљубљени покушавају да се понашају каоможете провести више времена једни с другима, организовати романтичне вечери, идите на датуме, позвати, фотографирати, оставити у памћењу најбоље тренутке у животу. А почетак зиме није препрека за њих, па тако да у овој хладној сезони осећања нису хладна, можете организовати зимску фотографију сједиће пара у љубави, у којем ће моћи да испричају своју љубавну причу.

фотографије пар жена зими 1

пхотосхоот пар зими 2

пхотосхоот пар зими 3

Зимска фотосезија за пар: идеје, а не само

Толико различитих идеја је већ измишљеновођење фото сесија, за које није тешко изабрати нешто што одговара. Нудимо свим паровима неке идеје о зимској фотографији, ау зависности од ваших жеља, могу се допунити или потпуно променити.

Дакле, најпопуларнији и романтичнијифотографија за парове је "љубавна прича". Обично је таква сесија за фотографије пре венчања. Зими можете себи да изаберете осамљено место, то може бити парк, али многи више воле шуму где се можете сакрити од спољашњих погледа. Држи се дрвећа слова и срца. Као реквизити можете узети столицу за љуљање, тепих, у коме се можете повезати заједно, сендвичи и врући чај. Вођење слатког разговора и памћења свега што је започео, уронићете се у топлу атмосферу љубави и разумевања, а камера ће вам показати своја осећања у оквиру.

Још једно добро место за таквуФотографисање може бити ваше двориште, у којем се можете преварити од срца. Узми врло забавне и живописне слике. После оваквих игара можете ићи у кућу и загрејати заједно, пијали врући чај.

Неколико дана пре сесије фотографије, размислите ипробајте заједно у пар позама, које зими не штете вашем здрављу. Дајте предност стојећим позама. Ако сте изабрали положај седења, онда користите фотељу или топлу постељину.

фотографије пар жена зими 4

фотографије пар жена зими 5

фотографије пар жена зими 6

пхотосхоот пар зими 7

фотографија пар зими 8

фотографија пар зими 9

фотографије пар жена зими 10

пхотосхоот пар зими 11

фотографије пар жена зими 12