Вјенчање фотографија у зимском периоду

Постоји мишљење да је венчање у зиминеинтересантна, досадна и хладна. Али за најхрабреје хонеимоонерс, снег и мраз у потрази за вјенчањем нису тако страшни као у другим. Зимска венчаница, без обзира на време, биће одличан поклон за цео породични живот.

На крају крајева, само венчаница у зимском периоду даје јединствену прилику да млада игра са различитим бојама и рећи свету своју љубавну причу, рођену у зимском бајку.

Познато је да без доброг фотографа неће доћи до прекрасне зимске венчанице. Са њим је да разговара о детаљима предстојећег пуцања и изрази своје жеље.

Идеје за зимску фотографију у сјени венчања могу бити веома различите: од класичног до најкреативнијег!

Где је вјенчање фотографија у зими? Места за зимску фотографију у сјени венчања могу бити веома различита. Необично лепо може бити зимска венчаница у шуми. Одмах је сњежна шума с пухастим меком снијегом. Прекрасно дрвеће испод снежно бијеле боје биће врло занимљива позадина за приказ светлих и контрастних детаља на фотографијама. Дакле, љепота зиме није инфериорна у односу на љето на вјенчању. Магична лепота зимске вјенчане фотографије на улици се не може упоредити са студијском фотографијом, а ако је снијег, онда ће дати још већу чудесност свему што се дешава.

Професионални фотограф неће имати лепе сликесамо током снежних падавина, али иу мрачном времену дана, када се укључују светла и живописно осветљење града. Ако пар почиње да замрзава - можете променити ситуацију на топлије и прећи у собу. За то постоје интересантна места на којима можете организовати вјенчање фотографија током зиме. А то су прекривени мостови, позоришта, музеји, пластеника, зимски вртови, прелепи ресторани, шопинг павиљони и удобни кафићи са занимљивим ентеријером и дизајном унутар ње. У овим просторијама можете сликати брилијантну венчаницу без страха од замрзавања.

Одјећа и прибор за вјенчање фотографија у зими

За зимско фотографисање венчања било је лако,без патње, млади и младожења морају правилно размишљати о својој венчани слици за фотографисање у природи. Треба да обучете топлије, крзнени капут, топли чизме и рукавице које одговарају тону хаљине, не дозволите да се млада замрзне. Такође, ако је могуће, није сувишно носити топлу одећу испод хаљине. Младожења треба да носи капут или овчији костим над венчаним костимом, а на ногама треба да узмете са собом променљиве зимске чизме на крзно. Што се тиче прибора, то су шупљине, самовар, украшене бијеле фелне, светле шалове са рукавицама или шик шал са лепим цвјетовима - понекад украшавају хаубу вјенчанице. Можете узети обучено вештачко божићно дрво или играчке и украсити садашњост. Прво, питајте своје пријатеље за два мала украсна зеца - добијају веома лепе фотографије.

Морате знати да за зимску фотографију захтева зимуисправна примена вјенчане шминке. Подлога за шминку од невестице треба да буде са малим додавањем хидратантних састојака и одабраном са ниском температуром. Да бисте добили невероватне вјенчане фотографије у зими, боље је користити водоотпорну маскару, јер очи и хладноће могу хладити од хладног ваздуха и вјетра. Посебну пажњу треба посветити коси. Цурвед браве на хладном могу изгубити свој изворни облик услед високе влаге на улици. Боље је да се уздржавате од крављи и крављи.

Будите фотографирани и уживајте у овом дивном дану!

свадбена фотографија у зиму 1

свадбена фотографија у зиму 2

свадбена фотографија у зиму 3

свадбена фотографија у зиму 4

вјенчана фотографија у зиму 5

зимска венчаница 6

венчање у зими 7

Вјенчање фотографија у зими 8

зимска венчаница 9