Зимска сесија на улици

Са почетком зиме, многи пасти у очајање и депресију. У ствари, зима - ово је најбоље време да се одмори, а остатак треба да буду сигурни да снимите на фотографијама.

Ако нема могућности да идете негде ван града, можете једноставно уредити зимску фотографију на улици. И нудимо вам неколико идеја, применивши на које ћете се развеселити.

Идеје зимске фотографије на улици

  1. Зима је најбоље време да се сећате детињства иПоново се увуците у главу. Позовите своје пријатеље да иду на клизалиште на леду, играју снежне кугле, ослепите снежака и возите санкама, лажите у снегу и померите руке и стопала, направите анђеле. За неколико дана можете још једном да се дружите са пријатељима од некога код куће, а за врући чај заједно погледате слике које сте добили.
  2. Зимске фотографије девојака на улици су добре,Да захваљујући зимској пратњи, стварне и искрене емоције су заробљене на оквирима. Дакле хаљина у прелепој и светлу одећу. Ово су необичне гитаре, сјајни шешир с помпоном, црвене рукавице и бели џемпер са светлим обрасцима, оригиналним плетеним шалом са божићним украсом. Донесите велику играчку божићног дрвета или плишани медвјед, поставите близу стабла или снимите слику на клупи. Спусти снег на длан и удари га према фотографу. Нека буду живи и незаборавни снимци испуњени искреношћу и радошћу.
  3. Такође можете организовати необичну фотографијуУлицу, у светлу и лепој одјећи. На пример, то може бити дуга шифонска хаљина или женски костим Божић, наиме кратка црвена хаљина са бујном сукњом, црвени шешир са белим помпоном и дугим рукавицама.

Иначе, за фотографисање на улици у зимиЗаборавите да увежбате оригиналне позиције, захваљујући којима ћете добити добре фотографије, а ви ћете се осећати сигурније испред објектива.

зимски снимак на улици 1

Зимски снимак на улици 2

Зимска фотографија на улици 3

зимска фотографија на улици 4

зимска сесија на улици 5

зимски снимак на улици 6

зимски снимак на улици 7

зимски снимак на улици 8

Зимска фотографија на улици 9