Фотографисање у зими у шуми

Зима је посебно време године, а многи,Упркос прехладу, чекајући га са нестрпљеношћу. Први снег, мирис тангерина и очекивање празника ... све ово је повезано са нама у зимском периоду. Али, поред тога, зима је идеално време за фотографске сесије у шуми или у природи.

Зима фото пуцати у шуми

Зими, шума изгледа нарочито лепа и мистериозна, када је све покривено белим снијегом, тако да фотографије постану чудесне и необичне.

Будући да се у шуми можете удаљити од страних погледа, онда идеје могу бити потпуно необичне и оригиналне. Нудимо неколико идеја за зимску фотографију у шуми:

  1. Девојка која је одлучила да одржи фотографију у шуми,Може изабрати за себе неку бајкујућу слику, на пример, обући се у краљици снежне одеће или принцези, који је заспао из отровне јабуке. Тематски фотографски сесији су увек веома интересантни и плодоносни, јер постоји одређена идеја која треба реализовати.
  2. Можете једноставно да се обучете у блиставој одећи, направите сњежњака, обучите га и фотографишете поред њега.
  3. Зими можете се забавити с пријатељима,Играње снежних куглица, вожња санкама и вапнење жена снијега. И сви ови тренутци се могу спасити у меморију организујући колективну фотографију. Да не би било странаца у оквиру, изаберите одговарајуће место у шуми где можете одморити, играти и фотографисати. После забавних игара, свако може да седне и пије врући чај заједно, и да ухвати те топле тренутке на кадру.
  4. За заљубљеног пара нема бољег времена од тога,када су они једни с другима, и тако можете организирати фото сесију девојке са момком у зимској шуми. Зими, у шуми има посебна атмосфера која ће у романтичној бајци пасти љубавнике. Тип са девојком може ходати, држати се за руке, стати у загрљају под великим снежним дрветом, или ако додирнете гране, онда ће снијег пасти од њих. Фотографија љубаког пара испод снега ће изгледати веома дирљиво и романтично.

фотографисање у зими у шуми 1

Снимање зими у шуми 2

фотографисање у зими у шуми 3

На крају, желим да напоменем да планирате зимуфотографисање у шуми, потребно је да унапред припремите потребан инвентар који може бити згодан током снимања. Може бити крзно или мекане играчке, воће, столица за љуљање и топло ћебе, јаке шоље и самовар са врућим чајем (ако нема самоварја, можеш да радиш са термос боцом). Не заборавите да би се одећа или додатна опрема, као што су рукавице, чизме, шешир или шал, требали бити светли, иначе ће се спојити са општом позадином.

фотосиона зима у шуми 4

фотосиона зима у шуми 5

снимање зими у шуми 6

фотосијална зима у шуми 7

фотографија у зими у шуми 8

фотографисање у зими у шуми 9

фотографисање у зими у шуми 10

фотографисање у зими у шуми 11

фотографисање у зими у шуми 12