фотографисање на улици

За успешну фотографију не морате да се закључаватеКод куће, где сте ограничени истим условима за снимање. Након што узмете камеру с вама, изађите са пријатељицом на улицу - до парка, до шуме, до прекрасних зграда и малих улица. Ту се може играти фантазија: лако можете променити слике и места снимања, али, наравно, без заборављања на претходну припрему.

Стил за фотографисање на улици

Обавезно размислите о свом имиџу, припремите сенаправити косу и шминку. За фотографисање девојке на шминкању улице не би требало бити превише светла (осим ако сте замислили слику женског вампира). Фризура за фотографисање на улици изабере се на основу типа ваше косе и ваше замишљене слике. Ако желите кардиналне одлуке - боље је окренути услугама фризера.

За фотографисање уличне фотографије погодно светлоствари, одећа у романтичном стилу, као и трикотажа. Обратите пажњу на избор ципела и прибора. Шалови, шешири, накит - све ово даје слику потпуности. Под хаљином или сукњом носите танке мат боје од беж или чарапе - овај мали трик ће учинити боју ногу глатким и лепим (нарочито ако нисте заспали).

Размислите о својој рути. Није потребно одабрати мјеста за снимање, који се налазе у различитим дијеловима града. Због дугих померања, брзо ћете уморити и изгубити расположење за фотографисање. Боље је ићи тихо на 2-3 места, где постоје лепе зграде, парк са клупама, и фонтана.

Оригиналне фотографије са девојкама на улици

Често девојке желе необична рјешења инестандардне фотографије. На пример, можете организовати фотографисање у ноћном граду. Љепота фотографског фотографисања ноћу на улици је да се осветљавају свјетла ноћног града, а уобичајени пејзажи изгледају сасвим другачије. Да бисте били сигурни да фотографије нису замагљене, правилно подесите фотоапарат и користите блиц (многи савремени фотоапарати имају режим "ноћни портрет").

Изгледа и зимска фотокопија девојке на улицивеома оригиналан. Изабери занимљиве теме, као што су зимски пикник, припремите ћебе, термос чаја или кафе (као додатак и као средство за загревање током снимања), и напред, у парк или сад! Донесите корпу са јабукама или мандарине - они стварају светле акценте у вашим фотографијама. Израда сновман, он, такође, ће направити "укус" на фотографијама и дати им зимски укус. Није Суперцоол боље да се фотографишу зими у уличним одећи, или бар у хет, шал и рукавице. Живље боје, и ваш зима, фотографије ће донети много забаве и сјајан резултат.

Снимите фотографије са својом вољеном на улици

Прво, за фотографисање, парови на улици требапокупите одећу која је комбинована у боју и стилу. Биће ружно ако сте у вечерњој хаљини, а момак у шортсама и патике. Размислите о темама фото сесије, на пример: романтичан пикник, шетња по граду, шетња у шуми. Наставите са преференцијама и хобијима који вас уједињују.

Не претерујте, поставите се на фотоапарат, будитепоказати стварне емоције. Ако сте енергични и енергични пар - плешете или скочите испред камере, ако сте мирнији и романтичнији - организујте фотографију за шољицу кафе или лаган пикник.

Мали трик: пољубац треба бити нежан, и најбоље је држати очи затворене.

Снимите фотографије са пријатељима на улици

За фотографисање пријатеља на улициважно. Ствари би требало комбиновати у стилу и боју. Прођите се око града у фармеркама и шареним мајицама - и уживајте у забавним и лепим снимцима. Будите природни, шале, забавите се, а ваше пуцање ће бити незаборавно!

фотографисање на отвореном 1

фотографисање на улици 2

фотографисање на улици 3

фотографисање на улици 4

фотографисање на улици 5

фотографисање на улици 6

фотографисање на улици 7

фотографисање на улици 8

фотографисање на улици 9