Пхотосхоот трудна зима на отвореном

Трудноћа је диван период у животуЖене апсолутно у било које доба године. Сада многи покушавају да ухвате ово посебно стање. Фотографије трудноће вам омогућавају да се добро сећате ових јаких дана. Наравно, пролеће, лето и јесен су најбоље сезоне за фотографисање. На тако дивним местима као што су парк, плажа, шума и само градске улице, можете направити дивне слике. У зиму, будуће мајке, уопште, преферирају студио снимања фотографија. Али, заправо, хладноће и снег - то није препрека за фотографисање на улици. Фотографисање трудница у зими на улици је увек интересантније и оригиналније, тако смело одлучити и не оклевајте.

Пошто су зими, за разлику од љета, голи стомакније препоручљиво, хаљине на начин који наглашава вашу позицију. Одговарајућа одећа је погодна за ову сврху, пожељно из вуне или густог дреса. Боје одаберу светлост, изгледају најбоље на позадини бијелог снега, чинећи будућу мајку лагану и зрачну.

Идеје за фотографисање трудница у зими на улици

  1. Фотографисање трудница у зимству природе је доброЧињеница да се можете ухватити у позадини запањујућих снежних пејзажа. Пронађите погодно мјесто - може бити у парку, парку, на обали смрзнуте реке или језера. Можете да замолите свог супруга да се отресе снијег из грана и слика, као испод снега. Такође, дозволите себи да се мало преварите, запамтите своје детињство, снежне кости или направите снежака.
  2. Отпустите свој капут или капут и ударите се самим собомСтомак. Биће веома лепо, посебно ако имате руке на рукама које се добро уклапају са одећом. Али немојте дугме дугме дуги. Након што снимите слику, одмах причврстите капут тако да не можете ухватити хладноћу.

Снимање трудница у зими на улици 4

Фотографисање трудница у зими на улици 5

Фотографисање трудница у зими на улици 6

Фотографисање трудница у зими на улици 7

Фотографије о трудницама у зими на улици 8

Фотографисање трудница зими на улици 9

Фотографије о трудницама у зими на улици 1

Фотографисање трудница у зими на улици 2

Снимање трудница у зими на улици 3