упарен photoshoot

Вероватно, не постоји такав љубавни пар који би то могаоНисам хтео да ухватим своја осећања и везе на фотографији. Упарени фото сесија је сада на врхунцу популарности. Љубавна прича, шетња љубавника - ово су најпопуларније теме за фотографске сесије. Али пошто фотографи често користе исте технике, позиције и идеје, како би створили нешто оригинално и необично, мора се радити сами.

Идеје за фотографисање пара

Ако се у студију одвија пар снимања фотографија, ондаГлавна ствар коју требате да резервишете јесте емоције. Студија је много тежа него прича о природи ваших осећаја. Због тога су осећања ваш главни асистент. За пар фотографске сесије у студију, требало би да размислите унапред о прелепим ставовима. Најуспешније су:

  • седи на поду, момак ће загрлити девојку са леђа;
  • девојка затвара очи, као да жели изненадити;
  • слика страственог плеса, говорећи о осећањима љубитеља.

Ако сте планирали пар снимања фотографија на улици,онда су шансе за израду оригиналних фотографија много веће. Пошто су на улици, осим самих љубитеља, место одабрано за пуцање, време, атмосфера говори о волумама.

На примјер, на киши се добијају врло романтичне и покретне слике. Љубавници покушавају рећи да их ниједан елемент не може раздвојити.

Лепе су фотографије у води. Изгледају много страствено, што често доприноси мокрој одјећи, придржава се тела.

Ако ћете бити фотографисани у зими, обавезно узмите неколико фотографија у снегу. Или играјте снежне кепе испред камере.

Свакако, опције за победу за снимање пара на улици су пољубци, загрљаји и "око око" на слици.

Паиред пхото сессионс 1

Паиред пхото сессионс 2

Паиред пхото сессионс 3

Паиред пхото сессионс 4

Паиред пхото сессионс 5

Паиред пхото сессионс 6

Паиред пхото сессионс 7

Паиред пхото сессионс 8

Паиред пхото сессионс 9