Зимска свадбена фотографија

Свакодневно фотографисање венчаница је другачијеИз других фото сесија. И то је разумљиво, време често оставља много жеља и представља изненађења младима и фотографу. Али, ипак, вјенчање је организовано у зими, а младенци свакако морају постати циљ професионалног сочива.

Зимска свадбена фотографија - идеје

Дакле, претпоставимо да је време било успјешно - на улициСунце сија и чисти бели снијег. У овом случају, сесија за фотографију мора бити организована ван просторија. Главни сценарио ће бити снежно бијеле дрифтове и дрвеће, омотане у белу маску. Зашто не хулигани и не играјте снежне кости или слепа снежна жена. Верујте ми, фотографски објектив ће ухватити најнепосредније и веселе тренутке вашег свечаног дана. Ако желите да се потпуно одвојите и да се леђате у снежним зупцима, фотографија се може одржати након прославе, како не би покварили своје одјеће.

Возите једни друге на санку или стојитескије. Када још увек имате прилику да запамтите своје детињство? Одлична идеја за венчање у зимском периоду је три коња вучена у санкама. Наравно, неопходно је то унапред да се побринемо.

Размишљајте о местима која желите да хвататесретни, консултујте се са фотографом. Има више искуства, а заједничко размишљање може генерисати нове идеје. Снежни пут, зимска шума, усамљена клупа у дворишту - све око може постати украс за вашу фотографију.

Прибор за зимску фотографију на снимању вјенчања може бити рукавице, шалови, младенови капут, њен букет, прстенови, па све оно што ваша фантазија црта. А новорочени пар, по правилу, је бескрајан.

Где да одржите вјенчану фотографију у зими?

Наравно, у чистом снежном времену све је јасно -иди на улицу где жели срце. Али замислите да је минус на термометру био јачи него што сте очекивали или, обратно, време је одлучило да честитке младенцима честитам кишом или слепилом. У том случају, не очајавај. Иди на клизалиште. Тамо ћете моћи да се окренете, а фотограф ће у овом тренутку учинити једну од најуспешнијих слика вашег одмора. Неки парови организују и церемонију венчања на клизалишту и позивају све госте тамо.

Зимска свадба 1

Зимска свадба 2

Зимска свадба 3

Зимска свадбена фотографија 4

Зимска свадба 5

Зимска свадбена фотографија 6

Зимска свадбена фотографија 7

Зимска свадба 8

Зимска свадбена фотографија 9