фотографија у природи током зиме

Да би организовали снимање у природиу зиму, довољно је дати оригиналну идеју и покушати да је преведемо у стварност. Али пошто зимска ситуација претпоставља мање времена проведено на хладноћи, предуго је да пуца неколико дана. У супротном, постоје све шансе да се разболите.

Дакле, како би вам процес снимања пружио много радости и оригиналног особља, предлажемо вам да користите неколико савета који ће вам помоћи да остварите свој сан.

Како направити лепу фотографију у природи?

  1. Прва и, можда најважнија, је одећа зафото сесије у природи. Да не нарушите своје здравље, носите топлу одећу и обућу. Ако је потребно, припремите топло одећу, промените ципеле и резервну одећу. Запамтите то у зиму, када је све покривено белим снијегом, морате се издвојити, па размислите унапријед какву одјећу носите.
  2. Не заборавите размислити и слике за фотографисањеприрода. Ово је неопходно како би се постигао необичну и оригиналну снимке. На пример, то може бити слика гола, или сте одлучили да организујете романтичну младић фотографисање, а можда желите нешто оригинално и анђео, који тренутно осећате све чари зимског бајку.
  3. Прибор за фотографисање у природи. Одлучујући на слици, не заборавите на додатну опрему која ће, између зимског пејзажа, нагласити вашу љепоту и женственост. У том капацитету не могу бити само украси, већ и, на пример, рукавице, шалови, оригинални шешири или шешири. Такође може бити и други додатни прибор - све по вашој дискрецији.
  4. И, наравно, не заборавите на атрибуте зафото сесије у природи. Размишљајући о идеји, размислите о тривијалности, које атрибуте ће вам бити корисне приликом пуцања. Ако је ово сесија са младићем, онда можете припремити стол и две столице са топлим покривачем, на столу можете стати чајник и чаше врућим чајем. Реквизити за сесију за фотографију бирају се на основу идеје коју желите да имплементирате. Може бити шетња на белом коњу у зимској шуми, моделирање снежака или само разбијање са снегом, као што је било у детињству.

фотографисање у природи зими 7

фотографија у природи зими 8

фотографисање у природи зими 9

Зимска сесија на улици

Уређивање зимске сесије на улици је прилично лако. Можете изаћи са пријатељима из куће, играти мало пранкове и брзо се вратити на топло ћебе и врући чај.

Женске фото сесије у природи, без обзира насезоне су постале веома популарне - многи помажу им да откључају унутрашњи потенцијал и остварују стар сан. Дакле, ако још нисте договорили фотографију, онда се усудите да предузмете овај корак, што ће вам донети пуно позитивних осећања и сећања.

фотографисање у природи зими 1

фотографисање у природи зими 2

фотографисање у природи зими 3

фотографисање у природи зими 4

фотографисање у природи зими 5

фотографисање у природи зими 6

фотосија у природи зими 10

фотографисање у природи зими 11

фотографисање у природи зими 12