фотографисање у зими на улици

Зима није разлог за закључавање у кући, а непокажи на хладној улици носу. Снимање фотографија у зими на улици - то је одличан начин да се не само опустите и разведрите се, већ и добијате лепе и необичне слике. Зимске фотографије су све више изабране за разне прилике - пријатне шетње, вјенчања, лава приче, портфеље и још много тога.

Места за зимске фотографије

Зимске улице су посебно лепе. Бијели снијег даје фантастичан, нарочито ако сте договорили пуцање у природи. У снежно белом пејзажу, у свим овим случајевима додаје се шарм мирне природе. У граду можете пронаћи и добре идеје за фотографисање. Може бити парк са запаљеним лампама и пријатним клупама, снежно прекривеним насипом, стамбеном четвртом за урбану стилизацију слика и још много тога.

Врсте и позиције за зимско фотографисање

Још је популарнија врста снимањафотографисање трудница у зими на улици. Шарм и удобност слике жене која носи нови живот под њеним срцем, како се испоставило, може посебно окренути зиму. Пре свега вреди размислити о одговарајућој одећи за ову прилику. Требало би да је неопходно топло и удобно - важно је не само за здравље будуће мајке, већ и за амбијент и лепоту фотографија.

Зимска фотсезија на улици, по правилу, се обављаса нагласком на удобност и топлину - у контрасту са хладном сезоном. Ватрени плетени шалови и шешири, рукавице, џемпери, крзнени прслуци - све ово ће вам помоћи у прављењу одговарајуће атмосфере.

Одабране су позиције за фотографисање на улици у зимском периодуобично заснована на идеји. Професионални фотографи увек знају како наглашавати и изразити предвиђену идеју и расположење у одређеној позицији модела. Зимске фасезије сугеришу најразличитије и природне позиције.

фотографисање у зими на улици 1

фотографисање у зими на улици 2

фотографисање у зими на улици 3

Снимање у зимском периоду на 4

фотографисање у зими на улици 5

фотографисање у зими на 7

фотографисање у зими на улици 6

фотографисање у зими на улици 8

фотосиона у зимском периоду 9