Јесен фото сесије идеје

Златна јесен је најлепше вријеме. Ово је савршено време за забаву и романтику. Дрвеће се облаче у светле боје. Жуто-црвени листови леже свуда, а златни вечерњи залазак сунца фасцинира душом својом неописивом лепотом.

Јесен није само најромантичније време године, већ је и идеалан период за организовање јесењег фотографског снимања у природи.

Фотографије на природи на јесен

За фотографску сесију у јесен има огромних идеја, а тек неколико њих ћемо вам данас рећи.

Идеје јесенског фотографа:

  1. Са почетком јесени постоји и периодкиша. Али то не значи да је у кишним временима неопходно отказати планирано фотографисање. Узимање сјаја и необичног кишобрана са вама може се направити сјајан снимак. Са кишобран може да се фотографишу у свакој једном - приказивању, на пример, Мери Попинс или обавља другу забавно скакање. Такође можете сликати са типом или девојком. Пар под љубави под једним кишобраном ће изгледати веома романтично. Па, ако сте одлучили да организује седницу породица фотографија, и почела је да пада киша, не очајавајте, узимајући са њим кишобраном, а добиће одличну особље. Или сву своју породицу можете ставити под један кишобран - добићете веома забаван и занимљив слику.
  2. Врло лијепи јесењи поглед, улицекоја је засадила пуно дрвећа. Када лишће почињу да жуте и падну, све око постаје злато. Организујте фотографску сесију у таквој улици. Немојте позирати фотографу, бити природан, бацити лишће и окренути се под падајуће листје, седети или положити на пале лишће. Ткати вијенац из лишћа и ставите га на главу. И ако, поред вијенца, можете направити и саму одећу жутог лишћа, онда ће фотографије у таквој хаљини бити врло заводљиво и величанствене. Али, вриједи се запамтити једно важно правило: за такав фотографски снимак не носите сувише свијетлу одјећу. Изаберите себи одјећу монохроматских и пастелних тонова, тако да можете издвојити из опште позадине.

Теме за фотографисање у јесењу могу бити апсолутнодругачије. Почевши од најједноставније аматерске фото сесије, завршавајући важним догађајима у вашем животу - вјенчање. Такође можете водити и претходну фотографију за венчање за свој будући породични албум или приказати видео са вашим сликама на прослави. Тема фотографске сесије може бити: "Чекајући чудо", односно фотографисање труднице или будућих родитеља који чекају своје мрвице.

Ако желите да фотографије буду органске и успешне, онда унапред, замислите позиције за вашу фотографију у јесењу. Једна несрећна поза може прелазити читав рад уметника.

Идеје за јесење фотографије 1

Јесен серија фото-снимак 2

Јесен фото сесија идеје 3

Идеје за јесење фотографије 7

Идеје за јесење фотографије 8

Јутарња серија фотографија 9

Идеје у јесеној фотографији 4

Идеје за јесење фотографије 5

Снимање из јесенских серија 6