аутумн пхото схоот

Занимљива фотографија у јесен је дивнаНачин задовољства вашим вољенима или лично са живописним и оригиналним сликама. Да бисте направили предстојећу фотографију на пасти, оставите изузетно пријатна успомена, морате знати како да упознате јесен као модел.

Идеје за фотографисање на јесен

Ако желите добити изванредне фотографије,неопходно је одступити од било које опште прихваћене и уобичајене норме и размислити о посебном снимку снимања. Запамтите само да се ваша слика и улога савршено уклапају са изабраним местом и атрибутима за фотографисање. Фотографисање у пасти у природи може се одвијати у неким празничким селима са лијепим и оригиналним дрвеним кућама. Још једна добра опција је јесење фото сесија у парку са цијелом породицом. У овом случају можете држати не само снимање фотографија, већ прави пикник. За ово, не заборавите да доведете меко покривач украсом шкотског кавеза, плетених кошара, јаког поврћа и воћа. Глава се може украшавати вијком живописних листова.

У фотографијама на јесен, девојке не могу да комбинујусамо снимање слика, али и ваш хоби. На пример, они који се баве ликовним или цртежем, можете допунити своје слике таквом атрибутом као стубић. Можете га инсталирати на отвореном травњаку или близу тихог језера.

Јесенску фотографију у шуми

Јесенску шуму - одлично место за успешанпуцање. Позиције за фотографисање на јесен могу бити врло разнолике, јер такве фотографије не толеришу неку врсту средњег квалитета. Све зависи само од ваше маште и могућности. На пример, у фотографијама о трудницама јесени, главни акценат је на формираном стомаку, тако да га не сакривајте од камере.

Одлична опција за фотографисање у јесеншума ће постати винтажни стил, који изгледа одлично заједно са експресивним небом и листовима разних нијанси. За такву слику, старе ствари баке су добре: џемпери и чарапе лепе и велике парења, разних обојених марамица, игривих кољена са бројним помпомима. За слику нежне и женске виле, вреди изабрати џемпер у нежној и мирној шеми боје (беж или љубичаста), сукњу која је пола дуге, и осећај шешир који има широку маргину. Ако би се слике показале невероватно шареним и засићеним, онда је боље да се дају преференце црвеним, љубичастим, љубичастим или брачним детаљима и одјећом.

Што се тиче реквизита, светли кишобрани, берба бицикла, ретро камере и вепрови од јавора неопходни су.

јесење фотке 1

јесење фотке 2

аутумн пхото схоот 3

аутумн пхотосессион 4

јесење фотке 5

аутумн пхото схоот 6

јесење фотке 7

јесење фотке 8

јесење фотке 8