идеје за фотографисање са девојком

Без сумње, женско пријатељство се разликује од мушкарца. Али ни на који начин није инфериорнији од другог. Ми верујемо у тајне најбољих пријатеља. Ово је особа која скоро све зна о теби. То је девојка која дели са вама радост и тугу, развеселит ће се када сте тужни, подржат ће у тешком тренутку. Забавите се и сачувајте незаборавне тренутке за фотографисање с девојком.

Опције снимања

Идеје за фотографисање две девојкесет. Апсолутно нема ограничења за стилове, теме или производњу. Фотографије "Најбољи пријатељи" могу се радити код куће и ићи у природу. Може бити различита поставка користећи сценографију, костиме, додатне ефекте.

За фотографисање са пријатељем у лето има многозанимљиве идеје са одласком. На пример, близу базена или на језеру. Лијепа купаћа костима, лежаљке за лежаљке, чамац или јахта. Могућност фотографисања са пријатељима у природи може бити шетња на коњима. Не морате да уопште добро возите. За пуцање, довољно је само да седне на коњу. Можете организовати фотографску шетњу у шуми или на терену. Још једна популарна опција - машине за прање веша.

Током фотографисања на улици са девојком позирајутреба бити што природније. Немојте размишљати унапред. Много кретања, смеха, емоција - то је оно што је неопходно за ову варијанту снимања. Покушајте да се повежете заједно, скочите, трчите. Ваше фотографије требају бити испуњене забавом и енергијом. Поред природе, фотографија се може одвијати на више места.

Ако одлучите да имате сесију са девојкомкод куће, онда је интересантна идеја забава. Може бити тематски, на пример, пижама. Можете организовати кулинарску емисију или деловати као домаћице са великим цурлерима, у шареним слојевима. Интересантна опција - битка са јастуцима.

Теме за фотографисање са девојком у унутрашњости су веомамноги. Можете организовати пуцање у занимљивом кафићу или угледном хотелу. Изаберите собу у одређеном стилу: енглеском, оријенталном или било ком другом. Ваша костим би требала одговарати општој теми.

На фотографији са мојом девојком у студију,имплементација је нешто мања него на излазу, али има и неколико позитивних поена. Користећи професионално осветљење, могућност промене шминке, костима и украса. Најчешће, студио користи тему бајке, мистичности, креативних слика (на примјер, умјетника или музичара).

Без обзира коју опцију изаберете, фотографи саветују да узму у обзир неколико тачака:

  1. С обзиром да је ово пуцање за двоје, покупите одећу у једном стилу. У зависности од предмета и трајања снимања, узмите неколико комплета одјеће.
  2. Шминка такође треба да буде у истом стилу и да одговара обојици. Ако нисте сигурни у своје вештине, контактирајте шминкера. На крају крајева, слике ће остати са вама за живот.
  3. Разговарајте о идеји снимања фотографије и предмета са фотографом. Подијелите историју свог пријатељства и свакако ће вам савјетовати о различитим тематским могућностима.
  4. Снимање захтева физичку и моралну снагу. Одложите све предмете и потпуно се уроните у атмосферу фотографије. Већ је пожељно имати добар ноћни сан.

Позиционирање

Фотографи саветују употребу положаја са кривинамаструк, прелазак руку и ногу са девојком, кривине у струку. Такве позиције омогућавају сакривање недостатака фигуре и стварање занимљивих композиција. Не плашите се да се преварите. То је истинска емоција која вам омогућава да снимате боље слике. Занимљиво је гледати фотографије с скоковима и љуљачкама. Добре фотографије се добијају у положају склоности. У овом случају, глава је усмерена на извор светлости и обратити пажњу на чињеницу да не постоје дисторзије руку.

Варијанте поза за фотографију сесије две девојке врломноги. Слушајте савете професионалних фотографа, разговарајте о идејама за снимање са девојком и добићете не само лепе занимљиве слике, већ и море позитивних емоција.

идеје за фотографисање са пријатељем 1

идеје за фотографисање са девојком 2

идеје за фотографисање са девојком 3

идеје за фотографисање са дјевојком 4

идеје за фотографисање са дјевојком 5

идеје за фотографисање са дјевојком 6

идеје за фотографисање са дјевојком 7

идеје за фотографисање са девојком 8

идеје за фотографисање са девојком 9