лав стори фотосиона идеја

Многи модерни парови пре него што закључебрак, сањају да симболично ухвате своју љубав на фотографијама са једном заједничком нитом приче. Такве фотографије се зову љубавне приче, а данас су изузетно популарне. Било да је то предстојеће венчање, дан свих љубитеља или неки други разлог (или чак и одсуство било каквог разлога), најбољи и пријатнији поклон за другу половину биће фото-снимак, идеје за које се данас може наћи у великој разноликости.

Пхотосхоот љубавне приче

Разне теме у којима може битиПхотосхоот урађено у стилу љубавној причи, зависи само од ваше маште, добро, па чак и фотографом вештине. Већина идеја, наравно, доноси љубавна прича фотографисање у лето - овде је ваша машта практично неограничен. Међутим, ако сањате о Пхотосет у оригиналу и без сличном стилу, требате пажљиво размотрити тему. На идеју да додирнете копије личних и специјалне догађаје из историје односа са вашим значајним другим, заједничких интереса (бициклизам, Хисторицал Реенацтмент, улога и цосплаи фестивали, путовања, борилачке вештине, аниме, црно-бели филм, и више) или само лепа идеја, импрегнирани са љубављу и нежношћу. Ако ће ваш избор коначно постати популарни, али ништа мање занимљиво данас фотографисање у природи, љубавна прича може да се уради у стилу вечери у шуми, пикник или у било ком другом облику, користећи конопац замах, бршљан, цвеће, дрвеће, сунчеви зраци, додатни реквизита. На пример, мрежа за спавање у дрвећу, Винтаге ауто окружен природом, бициклом, па чак и кревет који се може победио на позадини природе, тако да ће унбанал и лепа. Такође можете изградити шатор, стави шатор и стави га у јаком светлу за игру сенки у сумрак.

Велика популарност ужива лава сторифотографија сесије на мору, јер плажа или јахта су одлични услови за фотографисање љубитеља. Такође има пуно интересантних идеја: слике пар на надувавањем мадраца, прекривене листом и имитирају кревет, играње приче са пијеском фигуром, залазак сунца, палмовим листовима, лианама. Такође занимљива и свјежа идеја посљедњих година била је фото-сједница под водом - овдје можете одабрати интересантне позиције, костиме. Међутим, да би се ова идеја остварила, неопходно је имати посебну вештину фотографа и фотографске опреме специјално дизајниране за снимање под водом.

Позиције за фотографију лава стори, наравно, такођезависе од својих субјеката. Може бити као стандардна нежна загрљај, држати руке, пољупце, и оне су исте, али су уложене у изабрану тему. Али то може бити и снимање фотографија у облику мачног дуела, пантомима - постоје одговарајућа поза.

Фотографисање лава стори у студију

"Историја љубави" може се лепо уклонити не само наприроду са тематским реквизитима, али и у студију. Овдје, по правилу, главну улогу играју позови - њихова експресивност, сензуалност и небаничност. Предмети снимака из студија захтевају више имагинације од фотографа, јер га студијски простор донекле ограничава. Постоји само позадина, два љубитеља и неки реквизити - одела, комади намештаја, можда неки постери или плакати. Све остало које укључује фото сесију лава стори у студију - то је чист лет фантазије. Међутим, у студију можете пронаћи занимљиве приче и направити не-личне слике.

идеје за фотографисање љубави приче 1

лав стори фотосиона идеје 2

лав стори фотосиона идеје 3

лав стори фотосиона идеје 4

идеје за фотографију 5

Идеје идеје за фотографију 6

лав стори фотосиона идеје 7

идеје за фотографисање љубави приче 8

Лов прица о фотографији идеја 9