Стил иконе 20. века

Жене, не увек са беспрекорним изгледом, алиимају апсолутно беспрекоран укус, постали легенде у историји моде прошлог века - тај стил икона 20., 40., 60тх година, деценија да његове тужне и тешке догађаје потресла цео свет. Ове даме могао да под таквим тешким условима свакодневног живота, рат, револуција, реорганизације, како би у свету барем мало наде, и њену лепоту. Дакле, ми вам жене награђене под називом стил иконе 20. века.

Најславније

Угаони тип мушке фигуре и женски иделикатне црте лица, тако природно и грациозно комбиновати у прекрасном створењу под називом Грете Гарбо. Глумица фаворит минимализам, њени костими су увек веома строги. Доминантна боја - црна, али само гледа и фокусира се на лицу божанске Грета. Цларити карактеристике, префињеност линија, хладне руга усне са светлим кармином, а несумњиво лепа и моћна лоок под велом лажних трепавица и дебелим сенке изразио дубоку тугу и загонетка.

Жена која је претворила мод наопачке,која је постала царица високе моде, која је прво изложила дамо у панталоне и створила легендарну црну хаљину, велики Цоцо Цханел је такође препозната икона моде и стила.

И како се не сјећати лепоте неземаљивих, чистих,на граници Ангелиц, девица и беспрекорни. Стиле ицон 50с девојка са великим очима вјеровати, талентованог и прелепом Одри Хепберн. Њен стил је прилично асексуални, се изражава речима "лакоћом и удобност." Али, колико често се вратимо на модним трендовима, који је дао свету икону стила Одри Хепберн ненадмашан. Кратки шишке, хулахопке, звоно сукња, лабаве панталоне са високим струка, црна хаљина са танким тракама, наочаре "Стрекоза" и широка обрвама - ова слика је заробљен срца милиона.

Стилске иконе 20. века 1

Иконе од 20 векова 2

стилске иконе 20. века 3

стилске иконе 20. века 4

стилске иконе 20. века 5

Иконе од 20 векова 6

стилске иконе 20. века 7

стилске иконе 20. века 8

стилске иконе 20. века 9