како носити ципеле од семиша

Свака жена се често суочила са проблемом,када су купили суеде ципеле мале или чврсте. Ипак, можете поправити ситуацију, јер природни суеде је еластичан, добро се протеже и добија жељени облик. Постоји неколико начина како брзо проширити обућу ципеле код куће, што вам сада кажемо.

Како напунити обућу ципеле код куће?

За разлику од других природних материјаласуеде је врло каприциозно, ако се не правилно руководи, може брзо изгубити свој изглед, а онда ће судбина ципела бити дефинитивно запечаћена. Због тога, бирање оптималног начина како се протеже ципеле од коже код куће, запамтите да је журба у овом случају изузетно непожељна:

  1. Младе даме нису међу љубитељима да "поново проналазе"Бицикл "се може користити на невероватно једноставан и ефикасан начин. Чудно је, али да бисте проширили обуће од обуће које носите, морате их носити и што је могуће често и дуже. Наравно, боље је то учинити код куће, пре него што се носи чарапе унапред, пожељно из природних тканина.
  2. Ако први метод није давао жељене резултате,могуће је прибегавати законима физике, или их прецизније користити мудро у своје сврхе. Да, што је пре могуће, да дистрибуирате суеде ципеле код куће, потребно је послати ваш омиљени пар за ноћ у замрзивачу, након стављања ципела на пластичну врећу воде.
  3. Ко би размишљао, али алкохол, водка и светлостПиво такође није најгори помагач у овом тешком послу. Довољно је да третирате једну од ових течности са унутрашњом површином ципела и ставите га на чврсти прст.

    Како носити ципеле чизме које су чврсте

    Наравно, морате да ходате у овој форми и са таквим амбијентом неколико сати у кући, али зар вам не вреде ваше омиљене ципеле?
  4. Такође, постоји мишљење да је могуће истегнути завесеКоришћењем пара и воде за кухање. У првом случају, ципеле једноставно држе преко паре, а затим се стављају и трче док се не осуше, у другом - у унутрашњост улије мало воде која се загреје, а када се чахура мало охлади, одмах их стављају на ноге.
  5. Али шта да радите ако су ваше омиљене сукње чврсте,а експерименти и хабање немају довољно времена. У овом случају можете купити специјално алат намењен за те сврхе. Спреј или пена за истегнуће завесе савршено ће се носити са задатком, а не покварити изглед ципела, што се не може искључити у случају воде и алкохола.