Папуче за ципеле како се истегнути

Понекад купујете још пар ципелазатим разочарења. Куповином у продавницу пар свог омиљеног моде, понекад након постављања кућу можете видети да су ципеле преуске, и питање како да се протегне постаје прави проблем. Срећом, данас постоји много начина на које можете помоћи у том задатку. Само ће изабрати: позове у професионалном студију за истезање ципела, или користите један од метода време тестиран.

Како носити ципеле које су чврсте - једноставне савјете

Дакле, како би разумели како носити ципеле које су чврсте, потребно је узети у обзир неколико кључних тачака:

  • материјал: кожа, семиша, вештачка текстура;
  • Место нелагодности: пета, чарапа, цела ширина или цела дужина.

Вриједно је рећи да су ципеле направљене од вештачкогкожа се практично не посједује било каквом манипулацијом његовог истезања, што се не може рећи о природним материјалима, који због своје еластичности могу временом преузети потребан облик.

Ако су ципеле чврсте и стављају их унутраСпецијализована радионица нема времена, жеље или једноставно додатног новца, онда је довољно користити било који од постојећих, тако рећи, "народних" метода:

  1. Ако притиснете кожне ципеле, можете да наставитеАрминг је начин обраде обуће из унутрашњости са алкохолом или било којом колоњском бојом. Онда је неопходно ставити ципеле на чврстим прстима и покушати ходати по кући током сат и по, док се примењени раствор не осуши. Ако се осећа неугодност на одређеном месту, рецимо, у пети, онда ће бити довољно да подмазује само алкохолом.
  2. Када ципеле ципеле ципеле - то такође није изговор заТуга. Метода која користи врећице и замрзивач ће бити ефикасна. Све што је потребно је да се у вреће залепи мало воде, нежно их ставите у ципеле и оставите у замрзивачу до јутра. Вода ће се замрзнути, претворити у лед, а ципеле ће се истегнути.
  3. Нешто другачији би требало да буде приступ замени. Због тога је код затегнуте суеде ципеле, боље је прибегавати новинама које су благо навлажене водом или посебним носилима за ципеле.

папуче за ципеле како се истегнути 1

Ципање обуће - оштећење здравља

Нажалост, неке су модне жене, са којима су новиневероватно модерне ципеле су врло чврсте, оне се осећају непријатно у име лепоте. Међутим, ова жртва није само не оправдана, већ има и негативне последице. Бол у леђима, кичми, калуси - све ово није потпуна листа.

На пример, ако су ципеле чврсте у прстима, онда је товреме може довести до формирања стожњака који узрокују бол. Због тога, чак и ако су сандале или ципеле на високој пети укључене у најновију модну колекцију, али након свих начина да их исте истрошите, боље је да их не носите, запамтите, пре свега, своје здравље.