испружене ципеле шта да раде

Многе жене моде се често суочавају са таквимПроблем попут проширених ципела. Посебно се таква непријатност често дешава у пословној дами и дјевојчицама које воде активан начин живота. Са честим ходањем, а понекад и трчањем, хабање обуће долази много брже. Пре свега, наравно, ово се тиче интегритета и еластичности материјала. У овом случају, најуспешнија опција је купити нови тренди пар. Међутим, ова метода није погодна за све, материјално и психолошки. После кварења омиљених ципела може покварити расположење.

Ако су ципеле истегнуте, онда најефикаснијеМетода је да попуни празан простор. Међутим, пажљиво бирајте пуњач. Неопходно је да материјал који напуните прстом или пето идеално узима облик ципеле. Најлонске хлачице су најбоље за ово. Одрежите комад најлона и лагано преклопите у чарапу. Овај материјал је мекан и еластичан. Савршено ће подржати форму.

Шта ако су кожне ципеле истегнуте?

Ако су кожне ципеле истегнуте, најбоље јеКупити у специјализованим продавницама јастуке-лабаве листове. Изаберите такве пунилице за кожне ципеле. У сличним продавницама налазе се лабаве лишће и за чарапу и за пету. У овом случају капрон не помаже много, јер ће се клизати на ципеле, а ефекат овога ће бити мали.

Проширене ципеле шта да раде 1

Проширене ципеле шта да раде 2

Шта треба да урадим ако су ципеле обуће истегнуте?

Ако се истегне ципеле од семиша, онда поред путаСа капронским ногавицама можете покушати да оперете ципеле и осушите на батерији или на другом гријачу. Ово ће већ мало поправити ципеле и може помоћи у ситуацији повећане величине. Такође можете купити посебан љепило са гелом. Продају се у специјализованим продавницама ципела. Такви улошци фиксирају њу и нису уопште видљиви, будући да су изабрани у зависности од величине и лепљени до стопала. Због тога је овај метод погодан чак и ако су вам растегнуте отворене ципеле.

проширене ципеле шта да раде 3

Проширене ципеле шта да раде 4