Како направити свој стил

Дуго већ поседује светао и интересантан стилје улазница за свијетлу будућност, не само за мушкарце, већ и за жене. Људи увек занимљиви да разговарате и помоћи онима који саосећа, осим тога, помаже ријешити многе од основних питања живота - Да бисте направили породицу са вољеном особом, успешну каријеру, итд Дакле, нећемо станују на разјашњењу свих разумљив истина, и почети са радом. plan - како да направите свој сопствени стил.

Образовна литература

Добри спољни подаци - лепа лица и фигуреЈош увек није довољно да развијете свој стил. То треба урадити пажљиво и професионално. Међутим, не сви могу себи приуштити да ангажују произвођача слика, стилиста и ликовника, како звезде раде. Према томе, обични људи морају самостално научити неке лекције.

У ту сврху, посебна наставалитературе. Када говоримо о женском стилу, не можемо то замишљати без жене, па се зато не можемо ограничити на спољашњу страну ствари.

Књиге које садрже савете о понашању, самопромоцији, селекцији одјеће и генералном покривању главних питања за креирање њиховог имиџа и стила могу се наћи у најмање два аутора:

  • Схепел В. М .;
  • Еугениа Схатскаиа.

У Схепеловим књигама можете пронаћи много информацијаСлика и харизма. Они могу објаснити како постати атрактивни за друге и колико је важно није само стил, него и унутрашња самосвести.

Схатскоиове књиге дају више информација о томе како се понашати жени и како се правилно облачити како би изгледали елегантно.

Ако озбиљно схватите стварање свог стила, ове књиге ће помоћи у почетним фазама.

Измишљање слике

Након што су концепти "стила", "слике" и "харизме" постали јасни, време је да се почне стварати појединачна слика.

У животу, скоро свака жена има три слике, које покушава сваки дан.

Радник

Пословна дама може бити шеф компаније, иуобичајени благајник, а зависно од поста и специфичности рада зависи од тога који елементи одјеће одговарају - биће у сагласности са радним местом и статусом, као и са онима који ће довести до окретања овој слици.

Ако узмете пример благајне, онда се поставља питање -како доћи до зида на слику, ако постоји посебан облик? А овде треба обратити пажњу на представнике професије - сигурно многи су приметили да понекад девојке успијевају изгледати атрактивније у односу на своје колеге уз помоћ косе, шиљака, маникура.

Још једна професија која захтева лаконску слику је фармацеут. И у овом случају, потребно је диверсификовати слику не помоћу одеће, већ уз помоћ накита - прстенова, наруквица и фризура.

Директору фирме такође је тешко направити сликузанимљиво, јер строга канцеларија стил је веома ограничен и захтевне форме. Наглашавају мушког карактера - сврсисходност, истрајност, равнодушност, можете користити женски кравату. Тие - кап у мору између могућности да ваш стил занимљиви, тако свака жена треба да мисли о себи, у зависности од природе и понашања, било да је кравата или шал француски, масивне високе чизме или пумпе уредно, страигхт сукњу или арматура иубка- оловка.

Хоме

Креирање сопственог стила треба да буде комплетно, изато немојте се бавити пословањем, ако планирате да погледате посао на 100%, а код куће идите у мастној хаљини. Она утиче на самопоштовање, и стога је вредно представити свој стил, ако у њему постоје недостаци, то неће функционисати.

Избор домаћег стила, вреди изабрати оно што себе замишљате код куће - шеф кухиње са укусним посуђем, домаћица, трљајући полице за сјај или једноставно украшавање ваше куће.

Носите оригиналне кецеље, смешне папуче сањушке или женствене одеће са крзном на пети, хаљине од свилених хаљина или фротирне са капуљачом, обичном ноћном одјећом или памучном пиџами. Ови елементи кућне одеће су апсолутно супротни у свом стилу, а ви морате да одаберете.

Феминине

Свака жена престаје да буде запосленбило која услуга или домаћица, када је на састанку са вољеном човјеком. Дакле, слика која је намењена посјетама или редовним састанцима са вољеном треба постати посебна категорија.

Како се подносити у човјеку одлучује свакидевојка сама - зависи од њених личних ставова, и од жеље човека - какву девојку жели да види поред њега. На примјер, човјек који стално носи пословна одијела и кошуље неће се упарити са дјевојчицом која више воли тенисице, дугачке мајице и сјајне фармерке. Такође би било смешно изгледати као пар у коме мушкарац носи патике са вишебојним везицама и фармеркама са мотивом на кољена, а девојка - елегантне хаљине са баскијом и ципеле на шници. Стварање ове слике такође захтева разматрање ситуације и особе са којом намеравате да се односе на ваш живот.

Ми ћивимо

Ако немате довољно маште да бисте дошли до сопственог стила,може се копирати од филмских звијезда, ТВ презентера или филмских знакова. Прикупите филмове на којима се игра слика коју желите да подударите - фатална љепота, хладан интелектуалац ​​или драги, који жали свима и опрости свима. Обратите пажњу на то како су ову слику приказале јунакиње, каква су њихова одећа и што је најважније - акције, јер је стил само спољашња репрезентација ваше унутрашње есенције.

Како направити свој стил 1

Како направити свој стил 2

Како направити сопствени стил 3

Како направити свој стил 4

Како направити свој стил 5

Како направити свој стил 6

Како направити свој стил 7

Како направити свој стил 8

Како направити свој стил 9