Пета или клин - како направити прави избор

Недавно, многе жене у моди преферирајуНосите ципеле на високом порасту. Штавише, данас није тешко направити успешан избор, јер су различити модели, боје и додаци веома широки. За многе жене моде, да се уздигну, у буквалном смислу ријечи - прилика да се демонстрира лијепа фигура, која припада моди и осећају стила. Међутим, многи људи имају потешкоће око овог питања. На крају крајева, можете постићи више као код клина и носити ципеле с пете. Али ево шта ће бити тачан избор у свим погледима, недвосмислено је тешко рећи. У овом случају, стилисти препоручују постављање приоритета у складу са својим преференцијама.

Пета - предности и слабости

Као што знате, ципеле са штиклама стварају својевласник елегантног, рафинираног и елегантног. Још једна привилегија пете је да је то одличан начин да се демонстрирају витке ноге, наравно, у комбинацији са одговарајућом гардеробом. Међутим, висока пета није увек практична и практична. Што је тањи потколеница, то је мање стабилно, што може довести до мањих или већих проблема и није прилично погодно за ходање. Поред тога, у ципелама на шници, врло често постоје проблеми са инстепом, који се разбија или пада услед присуства простора између предњег и задњег дела ципеле. И, ако се проблем са нестабилношћу може решити широком или доњом петошћу, онда се проблем са нестанком раније или касније манифестује. Нарочито ако су ципеле буџетске или подстандардне. Ипак, популарност ципела на пети је увек висока. На крају крајева, то је пета која чини његовог посмача женственијом и крхком, што му омогућава да се мушка половина поново брине о свом сапутнику.

Шта је добро за клин?

Алтернатива за пете увек је била обућаклинови. Ако упоредимо ове плочице, онда, наравно, клин има предност удобности, стабилности и удобности. Исто тако, ципеле са штиклама КЛИНАСТИХ уклапа добро и са класичним и ослобођеном стилу одеће. Међутим, успон ведгиес горе, ципела је мање привлачна, укупна изгледају грубо, који, наравно, не додаје женственост и сексуалност.

Стога, бирање између ципела са пете иНа клин, неопходно је узети у обзир не само личне жеље за укус, већ и сврху догађаја, на који идете, његове теме, ситуацију и вашу гардеробу уопште. Ако покушавате да направите секси елегантну слику која ће бити упамћена и која ће дуго времена остати у вашој сећању, најбоље решење ће бити прекрасне ципеле са пете. И ако је за вас, пре свега, важно питање удобности и практичности, онда ће ципеле на клиновима бити неопходне. Ипак, узимање стилских ципела, у сваком случају, бићете на врху.

пета или клина - како направити прави избор 1

пета или клина - како направити прави избор 2

Пета или клина - како направити прави избор 3

пета или клина - како направити прави избор 4

Пета или клин - како направити прави избор 5

Пета или клин - како направити прави избор 6

Пета или клин - како направити прави избор 7

Пета или клин - како направити прави избор 8

Пета или клин - како направити прави избор 9