Најславније познате личности 2013

Сваке године познате личности не престају да чујујавно. Обуци постају смелије, интересантније, понекад и апсурдне. Неке звезде не могу се похвалити укусом. Критичари су немилосрдни за таква лица. Али постоје они који се заслужено сматрају најславнијим личностима. Они пажљиво размишљају кроз своју гардеробу и заслужују такву славу.

Апсолутни лидери међу најславнијим звездама

Многи часописи објављују највише оценеСтилске холивудске звезде и не само. Победници Лаурелс-а на модној трци отишли ​​су у Кате Миддлетон. Позната је по беспрекорном укусу, чак и критичари се не могу расправљати са овим. Њене одјеће су елегантне, обично пословне резове, а најважније су увек комбиноване са овим или оним догађајима. Посебну пажњу заслужује глумица Царрие Васхингтон. Врло ласкаве изјаве звуче у њеном правцу. Публика, посебно модни критичари, одушевљена је чињеницом да ова дјевојка носи црвени тепих. Као што показује пракса, врхунске стилске звезде укључују не само жене, већ и мушкарце. Неоспорни лидер међу мушким половином становништва у вештини за одијевање је Јустин Тимберлаке.

Покушајте да не заостајате

Горе наведена имена једва никомеИзненадити. Савршена звезда у избору најсјајнијих одјећа може се похвалити звездом Цармен Дел Орефаис. Овај 82-годишњи модел задивљује свима својим храброст у избору одјеће. Она је елегантна и елегантна. Још једном је то доказала, глумила је за Вогуе.

Признање од других можеХвали се Јессица Цхестане. Зоиа Салдана, звезда Аватар, је најбоља у ношењу фармерки. Емма Стоне има задатак да носи класичне одјеће одличан посао. Њена потпуна супротност је Соланге Кновлес, талентована глумица, сестра Беионце. Ова мода је позната као ризична жена када се ради о избору одјеће.

Међу најславнијим звездама су признати и КатеБосвортх, Лили Цоллинс, Ницоле Рицхие и Гвинетх Палтров, која се посебно истичу - магазин Пеопле је препознала њену најлепшу жену 2013. године. Поред тога, она је једна од оних који су познати по својој способности да се обуче. Сарах Јессица Паркер може се похвалити елегантним вечерњим хаљинама и не само. Али у обичном свакодневном животу, она више воли једноставно и удобно одијевати. Многе друге познате личности се придржавају истог принципа. Кључ успеха избора одјеће је способност да схватите шта и гдје можете и требали бити обучени.

Већина стилских познатих личности 2013 1

Најславније познате личности 2013 2

Већина стилских познатих личности 2013 3

Најславније познате личности 2013 4

Већина стилских познатих личности 2013 5

Већина стилских познатих личности 2013 6

Већина стилских познатих личности 2013 7

Већина стилских познатих личности 2013 8

најславније познате личности 2013 9