најславније жене на свету 2013

Разне публикације воле да раде све врстерејтинга. Постоји много часописа, укуси јавности су такође различити, стога је веома тешко да неко да лидерство у категорији "најспособније жене на свету".

Модерна национална скала

Једна од публикација препознала је Мицхел Обама као иконустил. Заиста је познат по свом изврсном укусу када је у питању мода. Она је поверена веома важном мисијом - не само да изгледа достојанствено, као што би требало да буде прва дама земље, али је неопходно "погледати" на оно што њен муж носи. Без сумње се може рећи да добро ради свој посао.

Што се тиче друге "птице великог лета", иона је дама државног нивоа, а онда и Кеитх Миддлетон, не падне у лице. Млада, енергична, елегантна - све ово је о њој. Она се с правом сматра једним од најславнијих жена на свету у 2013. години. Маделеине, принцеза из Шведске, модерно је видела мајсторску хаљину. Супруга лидера Кинеске комунистичке партије, Пенг Луианг, очито воли модне критике. Срећом, или, нажалост, али не и сви државници могу се похвалити овога.

Које жене су најславније у 2013. години?

У ствари, веома је тешко "дистрибуирати" седишта уНајодличније и модерне жене. Без обзира на то, на овој листи не можете пропустити представити фасхион трендсеттер Пхоебе Фаило (творац Хоусе Целине) неупоредивог са Миукцхиа Прада (шефом куће Прада). Они дуго раде у модној индустрији, тако да знају из прве руке како би изгледала права стилска жена.

Његове дизајнерске способности су више пута показалеВицториа Бецкхам. Да је она на врху је веома важна, што није чудно. У младом је навику осећај стила и за свог мужа и за своју децу. Та жена заслужује похвалу.

Кери Вашингтон, Кате Босвортх, Џенифер Лоренс,Ницоле Рицхие, Емма Стоне, Цхарлизе Тхерон, Дита Вон Теесе и многи други - све ове жене су "одличне" у својој способности да се обуче. Сваки од њих има своје ставове о томе како девојка треба да изгледа. Неки - припадници класика, други - љубитељи ретро или уличног стила. Али они су уједињени способношћу да осете моду.

најсјајније жене на свету 2013 1

најславније жене на свету 2013 2

најславније жене на свету 2013 3

најсјајније жене на свету 2013 4

најсличније жене на свету 2013 5

најславније жене на свету 2013 6

најсличније жене на свету 2013 7

најсјајније жене на свету 2013 8

најсјајније жене на свету 2013 9