обичан секс

Многи људи не знају колико може битиВажан и користан је редовни секс. "Шта је то?" - питаш. Ово је важна компонента не само психолошког благостања, већ и физичког здравља. Научници из различитих земаља света спровели су истраживања и истраживања хиљада људи, након чега су успели да успоставе несумњиве предности секса.

Професионални секс

Секс - одличан антидепресив

Ендорфини (хормони среће), излучени у мозгуЉуди током страственог секса, ефикасно се боре са блуесом и тужним расположењем. Након секса, свет око себе се види у светлијим и светлим бојама. Ако редовно водите љубав, лоше расположење ће имати мало шансе да вас превазиђе. Такође има ефектан умирујући ефекат, без икаквих нежељених ефеката. Стресови и проблеми се уклањају и раскидају када се ви и ваш партнер забављате.

Након секса, жена постаје лепша

Током секса у женском тијелу почињеАктивни развој женских хормона - естрогена. Под њиховом акцијом кожа постаје глаткија, акне нестаје. Да ли желите да своју младост држите дуже? Често имају секс! На крају крајева, под утицајем естрогена повећава се еластичност коже, а то је превенција бора. Поред тога, стање косе се побољшава.

Секс спаљује калорије и чини слику тачнијом

Током секса, ефикасно трошите енергију иЗапалите калорије. Што је активније понашање у кревету, бржи ће се појавити благотворно дејство на струку и бокове. Посебно добро тренира мишиће жене током секса, покаже се "возача". И како ће ваш човек бити сретан да допринесе губитку масе!

Ојачава имунитет и смањује бол

Сексуални рад стимулише имунолошки системСистем. Уз редовну љубав, повећава се отпорност на вирусне болести. Иначе, да ли знате да је главобоља лош изговор да се одрекне интимности? Чињеница је да се овај симптом савршено уклања након секса. Поред тога, чак и зубобоља се своди! Поред ових важних предности, користи редовног секса су такође у чињеници да се обучава срчани мишић, циркулација крви се побољшава.

Да ли је трајни секс штетан?

Хајде да сазнамо шта значи имати обичан секс. Врло добро, када ово радите пријатно и корисно мање од једном месечно, а најмање један дан, без великих пауза. Обично константни секс није уопште лош. Али постоје изузеци, као што је ограничење доктора током трудноће. То не значи да свих девет месеци морају бити сигурне у прављење љубави. Само са претњом спонтане побуне и последњег месеца трудноће треба бити опрезан. Ако желите да замислите дијете, онда је вриједно и сексати мање често, тако да ће сперма бити више концентрирана, а ви бисте имали бољу шансу да затрудните.

Љубав и секс

Редовни секс са двоје људи је веома важан захармоничне односе у пару. На крају крајева, током стварања љубави, својом човјеку дајеш нежност и наклоност коју му треба. Ако нема жеље да водите љубав, онда партнер може да се заглави. Оно што велика грешка дозвољава многим женама и мужевима, с обзиром на то да је секс секундарни и небитан. На крају крајева, већина промена долази управо због хлађења и асексуалности друге половине. Није неопходно уклонити део кривице, а од жене која је промењена, можда није била пажљива према човјеку, занемарила га, није се бринула о њеној сексуалности. Мора се запамтити да је за мушкарце нарочито важан редовни секс. Са дугим одсуством испуштања, у тестисима је бол, а мозикотоза сперматозе може да се развије.

Стална жеља за сексом

Шта ако муж стално жели секс, иТвоја потреба за то је мање од тога од њега? Не померајте проблем на партнера. Можете се орални секс, тако да ћете трошити мање енергије ако не желите водити љубав због замора.

Такође је стална жеља за сексом међу женаманормалан феномен. Сложеност се јавља када неко жели да се бави овим са различитим партнерима. Ако желите једног човека и што је могуће више често, а он "шири", онда постоји неколико начина да се повећа његов либидо:

  • хаљине више сексуално - доле са домаћим хаљинама, воћне маске на лицу са својим супругом и "шармантним" цурлерима;
  • активније се манифестујте, немојте оклевати да искрено разговарате о својим жељама и прво заведете;
  • често излазе заједно у кафићу, у посету, у шетњу - уопште, где свакодневни живот неће бити погубан да делује на вашу везу;
  • разноликости вашег сексуалног живота различитимпозиције и врсте пола. Живописни утисци којима гарантујете да пружате орални секс. Међутим, редовним аналним сексом је најбоље да се не примењују - може се надокнадити здравственим проблемима.

Неке жене тврде: "Желим да константно сексам само у одређеним данима циклуса, уосталом уопште нема жеље." Ове жене су подложне хормонским променама - жеља за сексом је акутна код њих током овулације, јер у овом тренутку постоји јак хормонски талас.

Редовни секс заједно

</ П>

Али зашто желиш сексати стално?два партнера? Могуће је да сте сада апсорбовани у осећању љубави један према другом, а жеља да будете део вољене не пропустите на тренутак. То је дивно, уживајте у том осећају и немојте се ограничавати! Али не заборавите на мере предострожности. У нашем времену, само секс са регуларним партнером може гарантовати да не узимате буку сексуално преносивих болести. Штавише, психолошки поремећени секс је такође веома штетан - то подсвесно изазива стресно стање.