Колико често треба да имате секс

Секс позитивно делује на мушкарце и жене. Ојачава њихово здравље, подиже расположење и опћу виталност. Према томе, без обзира на пол и старост, секс треба решавати што је брже могуће.

Недовољно активан сексуални животутиче на добробит, узрокујући раздражљивост или апатију, несаницу или смањен имунитет и погоршање болести због стагнације крви у унутрашњим органима.

Међутим, вишак пола такође није користан. У настојању за највећим бројем сексуалних дејстава на једном састанку, особа излаже своје тело прекомјерном напрезању, исцрпљује га. Дакле и мушкарци и жене требају толико секса колико желе и докле год даје задовољство и не истроше своје тело.

Колико често треба да имате секс?

Сексолози препоручују 2-3 до 5 сексуалне радњенедељу дана. Сигурни су да је довољно два пута. Међутим, можда имате другачије мишљење. Ако вам је потребно више - имате секс, колико год желите. Задовољите своје потребе и здравље вашег партнера! Не морате да пратите било који распоред, а камоли да доживите да водите љубав мање од 3-4 пута недељно. Посебно када сматрате да је овакав темпо вероватнији изузетак од правила. Не морате рачунати колико пута недељно имате секс. Много важније је колико вам задовољство пружа.

Сваки пар има своју норму

Зависи од засићења сексуалног животатемперамент партнера, њихова доб, навике, начин живота. На примјер, постоје људи са ниском сексуалном активношћу. Не морају се трудити за евиденцију, много је тачно да нађете свог сродног сина и не волите је три пута за само једну ноћ, али само једном, али како!

Али јужне нације имају сексуалну жеључесто и њима је потребно, јер је у крви ниво тестостерона већи. Он је висок и младић, тако да лако могу да издрже стварне сексуалне маратоне. Али са узрастом тестостерон се производи све мање и мање, а тако је и жеља смањена. Главна ствар је да не паничимо и не тражимо лекове за импотенцију. По правилу, сексуална активност спушта прилично споро, а мушкарци се држе ред до старих година, пружајући задовољство себи и свом љубавнику.

Секс после венчања

Често се дешава да је сексуални живот младих људиподијељен је у период "прије" и "након" закључивања брака. У почетку они желе сексати често и дуго времена, потребни су загрљаји, пољупци и миловања, као што је ваздух. А онда успостављање заједничког живота одузима њихово време и енергију, романтику замењују у вечерњим часовима помоћу рачунара или телевизије, рутина ступа у везу. Супружници су узнемирени једни с другима, покушавајући да ослободе пару са стране, а то само нарушава њихов однос.

И било би боље организовати понекад састанкераније - само за два, не фокусирајте се на домаће послове, обраћајући више пажње једни другима. Чак и након десет до петнаест година њихова осећања могу остати надарени, а можете имати секс толико пута колико је потребно за младе и темпераментне парове. Можда не сваке ноћи бити бујна и страствена, али након сваког романтичног датума, нежност и љубав ће обухватити супружнике новом силом.

И ако се секс не дешава тако често колико желите, онда:

Колико пута имам секс

</ П>
  • доста се свадјате и сазнате везу;
  • комплекс због њиховог изгледа;
  • рачунар, лаптоп, телефон или телевизор у вашој спаваћој соби одвраћају вас од љубави;
  • ваш партнер или партнер мање занима вас;
  • Ваша атракција је смањена због контрацептива.

Било који од ових разлога може се елиминисати - и то зависи од вас. Направите напор, ако је потребно, и имате секс, као што желите - често и са укусом, лагано и лагано, или гадно и грдо.