небезбедан секс

Свако од нас је упознат са фразом "опасно"секс ". И свако ставља своје значење у ову идеју. За неке људе, опасан секс је секс у данима када је могуће трудноћа, за друге - неке облике секса, за друге - незаштићени секс. Покушајмо да схватимо за који секс може заиста бити опасан и какве непријатне последице може донети.

Опасни дани за секс

Познато је да свака жена има својепојединачне дане када она може затрудњети. Вероватноћа трудноће постоји практично на било који дан менструалног циклуса, али у данима овулације ова вероватноћа је највећа. Ако мушкарац и жена нису спремни да постану родитељи и не планирају трудноћу, требају се побринути за заштиту током дана овулације. Већина сексуалног секса има овулацију усред менструалног циклуса. Ако је трајање циклуса 28 дана, олуја се јавља на дан 14 од почетка менструације. Не треба заборавити да је вероватноћа затрудње у року од 4 дана пре овулације и 4 дана након што је довољно велика. Данас је опасност од незаштићеног пола највиша. Поред тога, важно је запамтити да можете затрудњети у било ком дан, чак и секс током менструације може бити опасно.

Шта је опасно за анални секс?

Неке жене сматрају да анални секс представља перверзију,други су разноврсни и не виде ништа срамотно у њему. У већини апотека можете наћи специјална мазива за анални секс. Али прије одлучивања да ли је овај облик секса потребан, свака жена се пита да ли је анални секс опасан.

Са медицинске тачке гледишта, опасност од аналногсекс је претња по здравље жена. Једна од најчешћих непријатних последица су: могућност инфекције, развој хемороида, нежељена трудноћа, пукотине и руптуре ректума, констипација. Све ово може бити праћено тешким болом.

Током праксе аналног секса неколико путаповећава се вероватноћа хватања инфекције. Када бактерија улази у ректум у вагину, почиње њихово брзо умножавање и запаљенски процес. Ово је последица значајне разлике у микрофлори црева и вагине. Редовни анални секс може довести до занемарених облика болести гениталног тракта, који је испуњен неплодношћу за жене. Да би се спречила могућност развоја болести, потребно је посветити велику пажњу хигијену и користити кондом.

Велику улогу у овом питању играјупсихолошки фактор. Анални секс је опасан да се двоструко бави, ако жена психолошки није спремна за њега или не жели. У овом случају се не могу избећи непријатне последице.

Шта је опасно за орални секс?

У савременом друштву, орални секс је вишеје чешћа него анална. Ипак, за многе жене он представља табу. Орални секс представља значајан здравствени ризик и за мушкарце и за жене,

Секс је опасан

чињеница да овај облик пола не искључује ризикда ухвате болести које се сексуално преносе. У овом случају, свака болест се развија у уста жене, а након неког времена пролази у уста човека. </ П>

Орални секс је опасан да се бави непознатимчовек. Многи младићи и девојке погрешно верују да искључење сексуалног деловања штити од болести. Орални секс, као и свако друго, треба да се бави само са особом у којој смо сигурни. Само у овом случају могуће је бринути о венеричним болестима.

Шта је опасан секс на врућини?

Многи доктори тврде да имају секстоплота је небезбедна за здравље, посебно за мушкарце. У врућини секса више него обично, повећава срчану фреквенцију и повећава притисак. Ово може негативно утицати на здравље човека, посебно ако се сексуални односи јављају под утицајем алкохола.