Емили Ратјаковски се упоређује са Одри Хепбурн

Сада је Емили Ратхажковски у Паризу,дневно се појављују у модној седмици. Због тога су новинари одмах обавештени о промјенама у изгледу звезде, ухватили прелепу жену на балкону своје собе у хотелу Де Цриллон у предивној хаљини и прасетом.

Нова слика

26-годишња Емили Ратјаковски, која је врлоопрезно се односи на било који експеримент на његовом изгледу, очигледно, прожет духом креативности, која сада лебди на модним ревијама у Паризу, желела је да се трансформише. Модел није обојио своју дугу смеђу косу, ограничавајући се на ударце прасета.

У среду је папараци заробио Емили токомсјајна сесија фотографија која се одвијала на балкону своје собе. Чипка хаљина са сложеним бодицама, украшена чипком, нагласила је њену прецизну слику. Међутим, не стилски оутфит Ратажковски је изненадио своје фанове ...

Емили Ратјаковски прекинуо је ударац

Емили Ратјаковски прекинуо је ударац

26-годишња Емили Ратасковски

Емили Ратјаковски се бацила

Модел се променио, направивши маргину и, према корисницима мреже, постао је веома сличан чувени британској глумици Аудреи Хепбурн, глумици Оскара.

Аудреи Хепбурн

Аудреи Хепбурн

Путни лист или не?

Поштујући фризуру сјајне звезде, корисници сумњају да је конзервативац у овом издању, Емили, одлучила да одсече косу, наговештавајући да је ово само перика.

Емили Ратјаковски на забави Вогуе у понедељак у Паризу

Емили Ратјаковски на забави Вогуе у понедељак у Паризу

Јуче је Јордан Барретт поставио на Инстаграм фотографију за столом једног од париских барова.

Фотографија из Инстаграма од стране Јордан Барретт

Фотографија из Инстаграма од стране Јордан Барретт

види
  • Емили Ратажковски појавила се на насловној страни магазина Гламоур, рекавши о сексуалности
  • Емили Ратасковски прославила је свој рођендан код нас са својим дечком
  • Емили Ратјаковски је обожавао своје фанове другим искреним сликама

Поред аустралијског модела, на слициутиснули његове пријатеље, међу којима и Емили Ратјаковски са истим ударцима. Ово даје основу да претпоставимо да је метаморфоза са косом модела стварна.