Идила Дејвид и Викторија Бекам на музичком фестивалу у Гластонбури

Прошле недеље у Енглеској завршио је једанод највећих фестивала савремене музике, која од 1970. се одржава у Гластонбури. Током пет дана одмора овде посетили Дзхонни Депп, Бредли Купер, Тилда Свинтон, Бред Пит, Кара Делевин, Марго Роби, и завесу акције међу гостима Давида и Викторииа Бекхем су приметили.

Комуникација са стране и покушај спашавања брака

Читав јуни, западни медији о којима није говориода је брак једна од најјачих парова у Холивуду, 42-годишњи Давид и 43-годишња Викторија Бекам је само формалност, јер је објављивање покретних слика на друштвеним мрежама је сметња. Наводно фудбал редовно неверан својој жени са лепим моделима, а мода је очајнички покушава да се врати свом мужу, иако није био против тога да се задовољи другим мушкарцима.

Још увек је све у реду

Стар супружници који покушавају да не плаћајупажња на оно што штампа говори о њима, још једном није показала снагу њиховог односа, долазећи на концерт Ед Шерана у оквиру Гластонберија.

Ед Схееран на позорници у Гластонбури

Ед Схееран на позорници у Гластонбури

Давид и Викторија, који су у јулу прославили 18. годишњицу венчања, не примјећујући да су снимљени, уживали су у изведби Шерана и једни друге. Љубавници, подижући четворо деце, флертовали су.

Давид и Вицториа Бецкхам гостују Гластонбури

Давид и Вицториа Бецкхам у Гластонбури

Давид и Вицториа Бецкхам на концерту

види
  • Данашњи Рођендани Бецкхамс Харпер Бекам
  • Зашто Бецкхамс кисс своју децу ... на уснама?
  • Давид и Викторија Бекхем прославила је 18. годишњицу брака

Бецкхам, обучен као паметна сива блуза у полка тачкамаСвети Лаурент и фармерке, држећи телефон са својим иницијалима, сада и онда загрли мужа, шапајући нешто у уво, изгледајући задовољан и опуштен.

Супружници Давид и Вицториа Бецкхам

Давид и Вицториа Бецкхам у Гластонбури