Медији су изразили близанце имена Беионце и Дзхеи Зи

Рођена су деца Беионце и Јаи ЗиПре пар недеља. Овај радосни догађај догодио се 12. јуна. Док новопримљени родитељи и њихови рођаци чувају тишину, не рачунајући јавне честитке од оца певача Маттхева Кновлеса, не дајући детаље о новорођенчадима, инсајдери то раде за њих.

У мојој части

Представници западне штампе су сазнали какоИме је син и ћерка Беионце и Дзхеи Зи. Извор блиских звезда околних пријавио да је певач и музичар није стидљива, именовање близанце у њену част.

Беионце и Јаи Зее

Беионце и Јаи Зее

Дакле, девојка је добила име Беи, што је кратица из Беионцеа, а дечак се зове Шон, попут Јаи Зее, чије је право име Сеан Цартер. Још увек нема званичне потврде ових података.

Заједнички желе

Беионце и новорођенче још нису отпуштени кући. Раније је известио о постојању "мањег проблема", јер љекари кореју плаше се да децу без беба оставе без надзора.

Један од ових дана откривено је да су бебе рођене прије термина у специјалним кувезама под ултраљубичастим ламелама због повећаног билирубина у крви.

Старија сестра

Супротно страховима од Беионцеа и Јаи З, њихове ћерке БлуеИвеи није уопште љубоморан према родитељима за свог млађег брата и сестре, рекли су инсајдери. Девојка која је поред своје мајке у болници је у потпуности надахнута због њене улоге старије сестре и не може чекати да се сви врате кући да би бебећи мрвице.

Беионце и Блуе Иви

Беионце и Блуе Иви

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Продуцед би Дзхеи Зи открио да свака песма са његовог албума "4:44" је одобрен од стране Беионце
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде

У међувремену, Јаи З је био у сочиву папаразија, остављајући болницу УЦЛА у Лос Анђелесу, где је сада његова породица. Срећни репер није могао задржати његов радосни осмех.

Срећан Јаи З напушта болницу

Срећан Јаи З напушта болницу