Постао је познат по полу новорођених близанаца Беионцеа и Јаи Зее-а

Већ неколико седмица јавност се чуди,Челик је Беионце и Дзхеи Зи родитељи или не? Јуче, гласине да је пар је деца су рођена, добио званичну потврду, али сада у медијима су почеле да отвори прве детаље о веселим догађајима.

Постфактум

Бројни извори, ауторитативни публикације, као и отац певачице Метиу Ноулз потврдио да су деца 35-годишњег Беионце и 47-годишњи Дзхеи Зи рођен у уторак.

Беионце и Јаи Зее

Беионце и Јаи Зее

Нови деда је већ честитао својој ћерки и зетуна Твиттер-у, стављајући празничну картицу са потписом "Са љубављу, дедом", са објашњавањем хашиша "близанци", "срећан рођендан". У коментарима, господин Кновлес је написао:

"Они су овде!".

Поста из Инстаграма у Маттхев Кновлес

Поста из Инстаграма у Маттхев Кновлес

Маттхев Кновлес са Беионце

Маттхев Кновлес са Беионце

Невјерна дјеца

Сви су очекивали да ће певачица и раппер бити рођенидевојка и 5-годишњи ДВД Аиви ће бити две сестре. Ово је истакнуто, не само медије, али и наговестио звездице породични пријатељ Барак Обама, који је познат да има две ћерке - Малиа и Наташа, увијања, да ће ускоро Беионце и Дзхеи Це га надмаши по броју девојака.

Беионце са жерком Блуе Иви

Беионце са жерком Блуе Иви

У петак у сали медицинског центраЛос Анђелес, где су мајка и близанци, појавила се група рођака, коју је предводио узнемирени Соланге Кновлес са балонима. Блиски извођачи су посетили нове чланове своје велике породице.

Посетиоци Беионце

Посетиоци Беионце

Рођак Бејонсеа

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Продуцед би Дзхеи Зи открио да свака песма са његовог албума "4:44" је одобрен од стране Беионце
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде

Још увек код куће

Док су новинари могли да дођу, доктори нисуони журе да напишу Беионце и децу. Њихов живот и здравље нису угрожени, али извор је рекао да близанци имају "неке мање проблеме". Певацке песме су сигурне да је због тога и она и њен муж не журе да лично пријављују рођење деце.