Каили Дзхеннер и Тревис Скот је урадио исту мини-таттоо

19-годишња Килие Јеннер и њен нови дечко25-годишњи Травис Скот не коментарише њихов однос, што је изненађујуће, с обзиром на љубав ПР представника клана Кардасхиан. Пре неки дан, љубитељи без сувишних ријечи потврдили су снагу својих осећања стварањем упарених тетоважа.

Као декларација љубави

Килие Јеннер и Травис Сцотт, који се састајусамо неколико месеци, одлучили су да посвете једни друге тетоваже. Довес су направили апсолутно идентичне цртеже на њиховим тијелима, дијелили су фотографије тетоважа на мрежи.

Травис Сцотт и Килие Јеннер прошле недеље

Травис Сцотт и Килие Јеннер прошле недеље

Валзис Травис Сцотт и Килие Јеннер

Реална ТВ звезда била је у Снапцхатуњену слику на десној стопалици, на зглобу који се појавио као мало лептир, а музичар објавио сличан снимак, једина разлика је у томе што је лептир натопљен на зглобу његове леве ноге.

Таттоо Килие Јеннер

Таттоо Килие Јеннер

Травис Сцотт Таттоо

Травис Сцотт Таттоо

Такав цртеж за тетоваже није изабран случајно, а направљен је на мотивима популарне композиције Скотове "Буттерфли", уверени су љубитељи креативности репера.

Још једна тетоважа у част момка

Ова романтична тетоважа на Јеннеровом тијелу, непрви посвећен момку. Као што је познато, пре Сцотт-а се сусрела са још једним тамним реном Таегом две године. На девојчком глежњу налази се прво слово његовог надимка "т".

На зглобу, Јеннер има слово "т"

На зглобу, Јеннер има слово "т"

види
  • Возмутителнитси мир Кендалл и Каили Дзхеннер објавио провокативну линију мајица!
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности
  • Килие и Кендалл Јеннер прославили су Дан оца са Цаитлин Јеннер

Према инсајдеру, чињеница да Килие није донела тетоважу,не значи да сања о поновном уједињењу са бившим дечком. Као што је новинарима рекао таттоо уметник Рафаел Валдес, његов клијент тражи занимљиву слику, која ће сада сакрити писмо које јој не значи ништа.

Таига и Килие Јеннер

Таига и Килие Јеннер