Ирина Шејк и Бредли Купер на шетњи са новорођеном кћерком

Упркос запослености, Брадлеи Цоопер радипреко филма "Звезда је рођена", који ће му бити режијски деби, одвојио је времена да шетају са својом вереницом Ирином Шејком и њиховом маленом ћерком. Папараци су први пут могли да ухвате Леу де Сенау у руке свог оца ...

Фамили Идилл

Прошлог викенда су новинари успелиоквири који су постали хит Интернет. Они су приказани на фаворитима таблоида и јавности, 31-годишњој Ирини Шејку и 42-годишњем Брадлеи Цооперу, који су 21. марта постали родитељи. Поред лепог пара, њихова ћерка Леа де Сена, која је сада месец и по дана, погодјена је у сочивима.

Обучени у једноставној и удобној одјећи, Схаке и Цоопер ходали су лагано по стазама парка у Санта Моници, који се налазио близу дворца у Лос Анђелесу, гдје се породица сјеверила.

Ирина Шејк и Брадли Купер током шетње у Парку Санта Моника

Ирина Шејк и Брадли Купер током шетње у Парку Санта Моника

Бредли Купер у шетњи с ћерком и невестом

Бредли Купер и Ирина Шејк са својом ћерком

Бредли држи Леију на рукама

Ирина Шејк и Бредли Купер са њиховом ћерком

Луди отац

Бредли је носио своју малу принцезу у рукама идок је успео да је напаја из бочице и покрије лице Леи де Сеине пелене из пратећих очију. Ирина их је пратила, носила кочију и држала четверогодишњег кућног љубимца на поводцу.

Бредли Купер са својом ћерком

Бредли Купер са својом ћерком

Брадлеи Цоопер са Леиа де Сеине

Бредли Купер са својом ћерком

Бредли Купер са новорођеном кћерком

Као извор, близу Схаке иКупер, рођење његове ћерке учинило је њихов однос још јачи. Ирина је симпатична чињеници да Брадлеи нестаје на сету филма "Звезда рођена" дана и ноћи, знајући колико је то важно за њега.

Упркос чињеници да је брига о Ле Тхиес-де-Сеинепотпуно се налазила на раменима модела и њеној мајци, то не значи да се глумац извадио из онога што се дешавало. Свака слободна минута проводи поред својих девојака и стално је у контакту са Ирином.

види
  • Бредли Купер "дигли на сцену" у Гластонбури
  • Домаћица да је неопходно: Ирина Схаик на тржишту пољопривредника
  • Ирина Схаик и Бредли Купер на забави у част завршетка снимања музички "А Стар Ис Борн"

Треба напоменути да, према гласинама, Схаке и Цоопер су толико наклоњени родитељима да не намјеравају одгодити рођење другог детета.