Дечко ухапшен Каили Дзхеннер Тревис Скотт

После раздвајања са репером Таигом, Килие Јеннерухватили су се у нову везу са другим репером, Трависом Сцоттом, а сада се брине о новом љубавнику. Амерички пјевач је оптужен за подстицање нереда.

Риотинг

Инцидент, који је доводио до хоспитализације људи,дошло је у суботу у говору 25-годишњег Трависа Скота (пасош Јацкуес Вебстер) у Аркансасу. Током представе, музичар је позвао гледаоце да превазиђу сигурносне кордоне и стигну до позорнице.

Травис Сцотт током свог концерта у Рогерсу, Арканзасу

Травис Сцотт током свог концерта у Рогерсу, Арканзасу

Неки обожаватељи певача су га пожурили,куцајући стражаре, што резултира ухватљивом сигурношћу и сами су повређени у стампеде. Оштећеним је пружена медицинска помоћ, а полиција, чекајући да се водитељ нереда заврши концертом, ухапсио га чим се појавио иза сцене.

Скот је апеловао на људе да журе на сцену

</ П>

Скот је апеловао на људе да журе на сцену

Скот је оптужен за подстицање на немире и претњу по здравље и безбедност малолетника. Након што га је испитивао шериф, пуштен је.

Траевис Скот је ухапшен због подстрекивања немира

Травис Сцотт је ухапшен због подстицања немира

Важно је напоменути да је недавно уметник сандалезамолио је своје фанове да скачу са трећег спрата на његовом концерту у Њујорку. Ако Травис настави у истом духу, ускоро ће постати персона нон грата на музичким платформама.

види
  • Возмутителнитси мир Кендалл и Каили Дзхеннер објавио провокативну линију мајица!
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности
  • Килие и Кендалл Јеннер прославили су Дан оца са Цаитлин Јеннер

Недостаје први

Према инсајдеру, Килие Јеннер и даље не може заборавити њеног претходног дечка Таиге, са којим је раскинула пре два месеца и упознала се са Сцоттом да би га учинио љубоморним.

Килие Јеннер и Травис Сцотт

Килие Јеннер и Травис Сцотт

19-годишња Килие Јеннер

19-годишња Килие Јеннер

Сазнаће звезда стварности кроз међусобне познаникео сваком кораку бившег момка и плаче када сазна о страстима љубитеља и слободног музичара. Килие није журба да избаци туђин фотографију, надајући се да ће га поново сјединити.

Раппер Таига

Раппер Таига